Mai­Kupon

Alfaparf 4 lépcsős hajkisimító és hajszerkezet javító keratinos kezelés Zuglóban. A hajkezelés 12.990 Ft helyett 7.990 Ft, melyből most fizetendő 2.000 Ft.

Keratinos hajkisimító és hajszerkezet javító kezelés - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:12 990 FtElőlegben fizetendő:2 000 FtTeljes ár:7 990 Ft38% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A lisse Design keratin terápia alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba”, ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.   Hő hatására a Keratin mélyen bejut a haj szerkezetébe és ezáltal ápol és a pozitív mellékhatása meg az , hogy simább fényesebb lesz a haj kezelés után!

Kezelés eredményessége:

- Natúr haj esetén (nem festett): a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 2 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén).

- Festett / melírozott haj esetén: a haj sima és kreppes hatás nélküli marad 3 hónapig (heti 2-3 hajmosás esetén). Minél inkább kezelt a haj annál jobb lesz a végeredmény és a tartósság.

- Nagyon igénybe vett, göndör hajon érdemes ismételni a kezelést 1 hónap múlva


Kezelés menete: 0 lépés a biztos hatás érdekében!! Smoothing booster Egyenesítő Booster krém nagyon göndör hajakra, kezeletlenebb hajakra száraz hajon nagyobb hatás érdekében használjuk.

1 lépés Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Deep Cleansing mélytisztító sampon, 500 ml Só és szulfát mentes mélytisztító sampon. Mélyen tisztít, és tökéletesen gubancmentessé teszi a hajat. Segít megnyitni a kutikulát a még tökéletesebb simító kezelés érdekében. 

2. lépés Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Smoothing simító folyadék - 500 ml Hőhatás segítségével átalakítja a haj keratin láncait, ezáltal kiegyenesíti a hajat anélkül, hogy vegyileg felbontaná a kénhidakat.

3. Lépés Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Detangling Bontó Krém - 125ml Segít fenntartani és hangsúlyozni a kozmetikai hatást a hajkezelés alatt. Egyszerűbbé és gyorsabbá válik a beszárítás és a hajvasalás, ezek alatt a szolgáltatások alatt védi a haj szerkezetét a hőhatástól.

4. Lépés Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Rehydrating hidratáló maszk 500 g Visszaállítja a haj megfelelô hidratáltsági szintjét a kezelés után. A hajat új élettel tölti fel, ami hihetetlenül könnyen fésülhetővé és ragyogóvá válik.

- Milyen hajhosszra vehető igénybe? bármilyen hosszra, extra hosszú haj esetén + 1.200 Ft felár
- Kb. mennyi ideig tart a kezelés? 2 óra
- A használt termékek allergizálhatnak? nem
- Csak hölgyeknek szól az ajánlat? igen


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvétele után be kell jelentkezni a szolgáltatónál a +36/20-547-3128 telefonszámon.( Időpont lemondása 24 órával korábban lehetséges)

Most fizetendő 2.000 Ft, a fennmaradó 5.990 Ft a helyszínen fizetendő.

A kupon tartalma: Keratinos hajkisimító és hajszerkezet javító kezelés

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  csak akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2. szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hollósi Alice
Telefon
Szolgáltatás helye
1144 Budapest, Csertő Park 2. szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére