Mai­Kupon

Állapotfelmérés, szájhigiéniás tanácsadás, kezelési terv készítése árajánlattal: 2 500 Ft helyett 990 Ft-ért exkluzív budai rendelőben.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az egészséges fog és íny elkerülhetetlenül része a testünk állapotának. A rossz fogak, pl. egy lyukas fog, akár hajhullást is eredményezhetnek. Hogy ezt elkerülje, ezzel a kuponnal megvizsgálják fogait, ínyét, előre tekintve felhívják figyelmét, mire kell oda figyelnie pl. a fogmosáskor, vagy a már kialakult problémát ezzel a kuponnal kedvezményesen veheti igénybe. Kiváló fogorvosok várják a legkorszerűbben felszerelt fogászati rendelőben. Magas színvonal, elérhető áron.A legkorszerűbben felszerelt, legmodernebb fogászati klinika a Professional Dental. A rendelő felvonultatja a fogászatban elérhető Európai Uniós szabványoknak megfelelő, legkorszerűbb eszközöket, gépeket, technológiákat, mindezt barátságos, kellemes hangulatban. Koncepciójuk, hogy pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb színvonalat elegáns környezetben biztosítsák.

Az állapotfelmérés komplett és részletes szájvizsgálatot,  és kezelési terv javaslatot tartalmaz – tehát mindent, amit tudni akarsz a fogaidról – de sosem merted megkérdezni.

A kupon tartalma:

  • onkológiai szűrés,
  • átnézik a fogakat,hogy van -e fogszuvasodás ,van-e inyelváltozás ,amennyiben van, diagnosztizáljuk,hogy milyen, van-e inytasak,milyen mélységű ,hogy lehet kezelni.
  • Szájhigénés tanácsadás keretében elmagyarázzák, hogyan lehet kikezelni.
  • Ha van foghiány hogy lehet pótolni,ha több lehetőség van,akkor elmagyarázzuk,megmutatjuk,hogy melyik milyen,és melyik mennyibe kerül,és ha választott és szeretné akkor nagyon  jól képzett szakembereinkkel lehet időpontot egyeztetni.

  • Amennyiben szükséges rtg.  helyben elkészítik a panoráma rtg kedvezményes áron 2500 ft.-ért.       


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30 / 8527175

H-P: 10- 20

Bővebben: www.professionaldental.hu 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fogorvos
Cég
Professional Dental System KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1028 Budapest, Máriaremetei út 65
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére