Mai­Kupon

"Amit az élet kivesz az emberből, azt a masszázs visszaadhatja..... 1.5 órás Tradicionális THAI MASSZÁZS, kihagyhatatlan egzotikus gyógymód 3900Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ajándékozza meg magát a testi-lelki-szellemi harmónia élményével! Térjen be hozzánk,tapasztalja meg Ön is a masszázs jótékony hatását! Eredeti,profi Thai masszőrhölgyek szeretettel várják,zuglói szalonunkban! 90 perces masszázs! 

Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja.Az energiablokkok felszabadításával helyreáll a test harmóniája,aktivizálódik öngyógyító ereje,erősödik az immunrendszer.
Thai masszázs hatásai:

A vér és nyirokkeringés fokozásával serkenti az anyagcserét,ezáltal méregtelenítő,salaktalanító hatása van.

Csökkenti az izomfeszültséget,az izmok ellazult, kipihent állapotba kerülnek.

Növeli a szervezet energiaszintjét.

Oldja az izmok, ízületek merevségét.

Fájdalomcsillapító hatása is bizonyított,egyrészt akupresszúrás hatásának, másrészt a relaxáció következtében felszabaduló endorfinoknak köszönhetően.

Növeli a test rugalmasságát,laza,oldott állapotot,jó közérzetet eredményez,utána testileg-szellemileg frissebbek, aktívabbak,kiegyensúlyozottabbak leszünk!

 

 A thai masszázs egy több száz éves hagyományokon alapuló masszázsfajta, melynek elsődleges célja az emberi testben lévő energia szabad áramlásának elősegítése.

Ez az energiaáramlás az egészség megőrzésének, illetve a betegségektől való megóvásának az alapvető feltétele.


TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS 

Összességében a thai masszázs több mint masszázs: ötvözi az akupresszúra, a jóga és a reflexológia elemeit.Részben gyúró, részben nyújtó és feszítő fogásokkal, a különböző testrészek sajátos kimozgatásával a masszőr valamennyi ízületet, izomcsoportot átdolgoz, feloldva a bennük kialakult energiablokkokat. Az akupresszúrás pontok nyomásával az energiavonalak (meridiánok) mentén végighalad az egész testen egy sajátos koreográfia szerint.

Földre helyezett matracon, könnyű, kényelmes ruhában történik, amelyet mi biztosítunk vendégeink számára.Thai masszázs után azt tapasztaljuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk. 

Ajánlott: ülő munkát végzőknek, mozgásszegény életmódot folytatóknak, stresszes életmód, alvásproblémák esetén, Sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, valamint bárkinek általános megelőző, közérzetjavító kezelésként.


A betérő vendég korlátlanul kóstolgathat, fogyaszthat a minőségi zöld, fekete és gyümölcsteákból összeállított választékból az erre a célra kialakított teasarokban.

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 204. Hotel Zuglóban.

A parkolás ingyenes!

Telefonos bejelentkezés szükséges!

 06-20-266-4370

Saját részre 1 kupon, ajándékba 1 kupon vásárolható!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SAENG TIAN Thai Masszázs Szalon
Cég
Travez Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 204.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére