Mai­Kupon

Kategóriák

Angol munkafüzet gyermekek számára most 40%-os kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ez a munkafüzet olyan szülőknek készült, akik szívesen tanítanák otthon angolra gyermeküket, de nem tudják hogyan tegyék azt. Minimális nyelvtudással is jó hangulatú,  tartalmasan és hasznosan eltölthető időt szerezhetünk magunknak és gyermekünknek. A feladatok rendkívül játékosak és érdekesek, a lényeg a jókedv és a játszva együtt tanulás.11 tematikusan egymásra épülő fejezet található benne, mely tartalmazza a legfontosabb szavakat és kifejezéseket. A szülő feladata pusztán annyi, hogy kövesse az egyes fejezetekben leírt utasításokat, így szerezve magának és gyermekének jó hangulatú, hasznosan eltöltött időt. 
Az egyes fejezetek változatos és játékos feladatokból épülnek fel, a mellékletben található kivágandó kis kártyák pedig további számos játékra nyújtanak lehetőséget. Óvodás és kisiskolás gyermekeknek egyaránt ajánlott.

A lényeg, hogy szülő és gyermeke jókedvűen, játszva, együtt tanuljon és okosodjon!

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2014. június 6-ig,, beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

A megrendeléseket az elsoangolmunkafuzetem@gmail.com email címre kérjük elküldeni.

A megrendelést postai utánvételes módon teljesítjük. A posta kötséget a fenti ár nem tartalmazza.

A megrendeléskor a vevő jelezze, hogy ÁFÁ-s számla igénye van-e. Amennyiben ezt nem jelzi akkor automatikusan nyugta lesz a munkafüzettel postázva a megrendelésben szereplő névvel, címmel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Ardeo Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére