Mai­Kupon

Angol nyelvi célegyenes és irány a nyelvvizsga! 2x6 órás nyelvi előkészítő + „főpróba” ECL vizsgáztatóval 24000Ft helyett 12000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ugyan a versenyszférában gyakran hangoztatják, nem a nyelvvizsga-bizonyítvány, hanem a valós tudás számít, mégsem haszontalan egy nyelvvizsgát letenni. A közszférában nyelvpótlékot, egyetemre készülőknek pluszpontot, nyelvtudásukat fejleszteni akaróknak motivációt, mérföldkövet jelent egy nyelvvizsga letétele.Két hétvégén, kétszer hat órás próba: szóbeli rész, páros bemutatkozás, különböző szituációk gyakorlása, képek utáni szabad gondolatok elmondásának gyakorlata, írásbeli rész, levelek, fogalmazások megírásának gyakorlata ,kifejezések és speciális nyelvtani elemek használata, szövegértési feladatok megoldásának egyszerű és praktikus gyakorlata. Az elkövetkezendő két hónapban nyelvvizsgát szándékozóknak ajánlom ezt a kurzust és azoknak akik ki szeretnék próbálni ill. megismerni milyen konkrét feladatok vannak egy nyelvvizsgán.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A tanfolyamok két szombati napot igényelnek, ezen vehetnek részt a kupont vásárlók.

A kupon beváltásához előzetes egyeztetés szükséges a 06705397557-es telefonszámon, vagy a forgacsbalazs@freemail.hu-n.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angol nyelvi felkészítés
Telefon
Szolgáltatás helye
1113 Budapest, Bartók Béla út 76. 4/3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére