Mai­Kupon

Angol nyelvtan a javából II. című könyv, melyben tematikusan, egymásra épülő részekben, jól áttekinthetően találhatók meg a különböző nyelvtani részek. Most a hasznos könyvet 4.500 Ft helyett 3.500 Ft-ért vásárolhatod meg.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Íme egy szuper jó könyv NEKED:

ha ISKOLÁS VAGY, mert az iskolai angol könyvekben sokszor nincs benne a nyelvtan magyarul,
ha SZÜLŐ VAGY és segíteni szeretnél gyermekednek a tanulásban,
ha NYELVVIZSGÁRA készülsz.

Ebben a könyvben tematikusan, egymásra épülő részekben, jól áttekinthetően találhatók meg a különböző nyelvtani részek, színessel kiemelve a fontos dolgok vagy a kivételek. Az iskolai és más angol könyvekben sokszor nincs benne a nyelvtan magyarul és a rendszerezett táblázatokban egybegyűjtve megtalálhatók az olyan részek is, amelyek csak elszórtan vannak a nyelvkönyvekben. Az iskolásoknak, angolul tanulóknak nagy segítség. 
Ezt a könyvet 20 év tapasztalatából állítottam össze, mivel állandóan figyeltem azt, hogy a tanulóknak mi okozott problémát az angol nyelvtan területén. Ha a hagyományos módon nem értették meg a nyelvtant, akkor új módokat és megközelítéseket találtam ki a saját stílusomban, amelyeket ötvöztem eme könyvben. Többek között ezért is egyedülálló, mert sokszor olyan dolgokra is felhívták a tanulók a figyelmemet,  amelyekre még jómagam sem gondoltam, hogy probléma lehet a tanulók számára. Mivel a tanulóknak sokszor volt „aha” élményük, úgy gondoltam, hogy másoknak is nagy segítség lehet, ezért készítettem el az Angol nyelvtan a javából könyveket.Vevői hozzászólások a könyvről:

„30 évvel ezelőtt tanultam angolt. Sok mindenre emlékszem, de a nyelvtanra már nem annyira. Amikor segíteni kell a fiamnak, csak belelapozok a megfelelő címszónál. Pillanatok alatt átnézem az odavágó részt és magabiztosan el tudom magyarázni az anyagot! A táblázatok gyorsan és egyszerűen áttekinthetők!” Czné Andrea

„Nyelvvizsgára való felkészülésben egy olyan fajta segítség, mellyel az eddigi tanulmányaim folyamán nem találkoztam; ugyanis végre ez a kiadvány a magyar embereknek íródott, magyar nyelven, magyarázatokkal, logikus gondolkodásmóddal összefoglalva.” Budai Péter

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. szeptember 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

FONTOS!  A könyv személyesen nem vehető át !Postai kiszállítás esetén  820.- Ft / 1 db könyv a szállítási költség. ( Két könyv esetében 1.640 Ft a súly miatt ).

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
László Hajnalka
Szolgáltatás helye
1116 Budapest, Sáfrány utca 52.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére