Mai­Kupon

Angol zászlós toll és kulcstartó díszdobozban most 4490 Ft helyett 1690 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha szereted az angol zászlós kiegészítőket akkor itt az alkalom, hogy bővítsd a készletedet! A toll és a kulcstartó együtt egy díszdobozban tökéletes ajándék.Ezt az egyedi szettet mindenki megcsodálja majd Nálad, bármelyik formát is választod.Ezzel a tollal mindig szívesen fogsz írni, amit apró csillogó kövek díszítenek. A kulcstartóval akár a táskádat is fel tudnád dobni. Ha nem tudsz mit venni a tini lányodnak vagy barátnődnek névnapjára esetleg szülinapjára akkor ez ideális választás lesz! Egyedi, trendi és még sorolhatnánk a jelzőket. A golyóstoll elfordítható, mérete kb. 10 cm, a kulcstartó kb. 9 cm.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 15-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A megrendeléskor tüntesd fel, hogy szív vagy téglalap formát választanál.

Fóton személyesen átvehető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
J-Max Kft
Cég
J-MAX Kft
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére