Mai­Kupon

Ápolja fáradt, elnehezedő és visszeres lábait a 75 ml-es, svájci gyártmányú VENEX-EX spray segítségével! Most ez a termék a BioPalace Webáruház jóvoltából csak 3000 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sokszor nem veszünk tudomást a visszerek létezéséről, pedig nem csak a látványuk csúnya, hanem súlyos szövődményeket is okozhatnak. Az ajánlatban szereplő termék kiválóan alkalmazható visszeres panaszok, kipattogott hajszálerek és véraláfutások kezelésére. 

A visszér elleni spray gesztenye, kamilla és echinacea kivonat tartalmaz. Gyógyuljon a természet erejével! A kiváló minőségű termék enyhíti a gyulladásos folyamatokat, hat a visszérre, a kipattogott hajszálerekre, véraláfutásokra, lábfájásra, és egyben ápolja a bőrt. Használata nagyon egyszerű, alkalmazása naponta kétszer ajánlott. Soha nem volt még ilyen egyszerű, csak fúja vékony rétegben a terméket a kezelendő területre. 

A visszér okozta probléma nemcsak esztétikai kérdés. Ha a lábak vérellátása nem megfelelő, az gondot okozhat a bőr, a szövetek és az izmok táplálásában is. Ez pedig hosszútávon fekélyesedéshez és a bőr elhalásához vezethet. A szöveteket nem tudja a szervezet tisztán tartani, a bomlástermékeket elszállítani, remek táptalajt biztosítva ezzel az alvadt vérben szívesen tanyázó kórokozóknak. Ebben az esetben már a láb elszíneződik, és jellegzetes lilás színt vesz fel. 

Az elhanyagolt visszér egyik legveszélyesebb szövődménye lehet az érelzáródás. Ennek következtében leállhat az egész láb vérkeringése is, mely később komoly és visszafordíthatatlan következményekkel járhat.  Ha pedig egy megalvadt vérrög leszakad és eljut a vérkeringéssel a tüdődig, akkor akár tüdőembóliát is okozhat. Ne rejtse véka alá a visszér okozta problémákat, ebben segíthet Önnek az ajánlatban szereplő termék. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a terméket akkor erre egy előre egyeztetett időpontban van lehetősége.  Személyes átvételnél előzetes egyeztetés szükséges a 20/924-4928 -as számon! 

Amennyiben Önnek nincs lehetősége arra, hogy személyesen vegye át a terméket akkor POSTAI UTÁNVÉTELLEL juthat a termékhez. (Az utánvétel díja 1000 Ft.) Ebben az esetben kérjük, hogy a info@biopalace.hu címre küldjön egy e-mailt. Az e-mail tartalmazza a kuponkódot, az kiszállítás pontos címét -írányitószámmal együtt- és a címzett pontos nevét! 

A szállítási idő: A kupon kampány lejárta után 10 nappal.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Elit Online Kft.
Cég
Biopalace webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Faludi u. 6/b
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére