Mai­Kupon

Arcvasalás színterápiával, Biola vadszilva kivonattal 5 alkalmas bérlet most 40.000 Ft helyett, csak 20.000 Ft! ( 50% kedvezmény )

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kezelés menete: letisztítás, peeling, hyaluronsavas Biola vadszilva gél bejuttatása arcvasalóval, szépségpontok kezelése hegyikristály színterápiával, nappali arckrém.

A Fényterápia legfontosabb szervezetre gyakorolt hatása a biostimuláció élettani folyamatok serkentése. Ha ezt a bőr élettani működésére vetítjük, a bőr szinte valamennyi működésére hatást gyakorol. Ezért a bőr ápolásának minden fázisában használható.A Peeling

Az életkor előrehaladtával és egyes külső tényezők hatására, - mint például a túlzott napozás -, a regenerálódás lelassul. A külső elhalt sejtek nem válnak le folyamatosan, hanem összetapadnak, a szaruréteg egyre vastagabbá válik, fényét elveszti, fakónak, sápadtnak, fáradtnak tűnik, apró repedések, ráncok keletkeznek rajta. A peeling célja e felső, elhalt rétegnek az eltávolítása.

Az arcvasalás


Meleg hatására az erek kitágulnak, így a bőr vérátáramlása fokozódik, javul a tápanyagellátás és a salakanyagok elszállítása. A kitáguló pórusok könnyebbé teszik a hatóanyagok bejutását a bőrbe. Az emulziók, krémek és hatóanyag szérumok eredményesebben jutnak be, mint hőhatások nélkül. Felgyorsul az anyagcsere, az építő folyamatok kerülnek előtérbe. A kezelés második szakaszában a hideg hatására összehúzódnak a pórusok meggátolva a már bejutott hatóanyagok eltávozását a bőrből,ezáltal biztosítva azok tartós és maradéktalan hatását.

A készülék javítja a bőr vérellátását, fokozza a nyirokkeringést, erősíti a kötőszöveteket, javít az anyagcserén és a bőr rugalmasságán. A kezelés eredményességét az ultrahangos, alacsony frekvenciájú stimuláció, a galvanizáció és az infravörös tartományú hőkezelés kombinációja biztosítja.

 

Fény és színterápia a Kozmetikában

Ma amikor is a szépségipar; arc és testkozmetika, kéz és lábápolás egyre szélesebb körben válik az egészséges életmódot követő ember igényévé, miszerint az ápolt és jó megjelenés, valamint a jó közérzet a hatékony életvitel feltétele. A szépség szubjektív fogalom, mégis a szépségben a harmónia és egészség tükröződik. A szép haj, a szép bőr és az egészséges köröm a szervezet egészségi állapotnak hű tükörképe. Hogy ezt az állapotot megteremtsük és megtartsuk, fontos segítség a Fény és színterápia alkalmazása.


A testápolás fontos kérdése a regeneráció, a bőr öregedési folyamatainak késleltetése, a bőr anyagcsere folyamatainak a szinten tartása. Ahhoz, hogy bőrünk szép legyen, fontos a hidratáltság, valamint a bőrfelszíni emulzióhoz szükséges zsírtartalom normál mértéke, amit a faggyúműködés biztosít. Mind két tényező esetében találkozunk eltéréssel, sok esetben a bőr vízszegénysége okoz problémát, amit okozhatunk táplálkozási, emésztési problémák túlzott napozás (szoláriumhasználat). Miszerint is a fénykezelés hatására a bőr öregedési folyamatai lelassulnak, a faggyútermelés optimalizálódik, a bőrtípusokra szabályzó hatást gyakorol. Ránctalanítás, mely a bőrápolás legproblémásabb feladata, több szinte is megvalósul a fénykezelés hatására, főleg a megelőzésben, de a már kialakult ráncok esetében is hatékony.

Összefoglalva:
- Keringésjavító (vér, nyirok)
- Anyagcsere javító (tápanyag +oxigén, bomlástermék)
- Javítja a hatóanyagok felszívódását
- Szabályozza a faggyúmirigyek működését
- Javítja a bőr vízmegkötő képességét
- Javítja az izomtónust, rugalmassá teszi
- Segít fenntartani a kémiai védekező rendszert
(savköpeny)
- Pórusösszehúzó, érszűkítő, fájdalomcsillapító
- Multiregeneráció a ránckezelésben

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához előzetes bejelentkezés szükséges a +36702981520-as telefonszámon.Egy kupon saját részre és egy kupon ajándékba vásárolható.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Maxxam Hair & BioKozmetika
Cég
Murielorganic Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Révay u. 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére