Mai­Kupon

Ariel Actilift mosógél színes és fehér ruhákhoz /német származású/ 4,745 literes 9900 Ft helyett 4950 Ft / 2 db. Budapestre és 30 km-es vonzás körzetében ingyenes házhoz szállítással!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!2 db Ariel mosógél, 4,745 literes ,közvetlen Németországból, a ROYAL EXCLUSIVE KFT forgalmazásában.

Kedves Vásárlók!

A kiszállítás folyamatos,de sajnos a nagyszámú megrendelés miatt a cég nem tudja teljesíteni a bejelölt határidőket.Kiszállítás elött mindenkivel egyeztetnek időpontot,kérjük szíves türelmüket és megértésüket!Kérjük ne telefonáljanak,mert a rengeteg telefonhívás lassítja a munkájukat.A kiszállítás kb.két hét alatt fog lezajlani,akinek nem jó ez az időpont,kérjük jelezze az info@maikupon.hu emailcímre és visszautaljuk a pénzét,ha kéri.

Köszönjük!Budapesten és 30 kilométeres vonzás körzetében ingyenesen házhoz szállítjuk.

Országosan 1990,- ft a szállítási költség.

A folteltávolítás szakértője.

A kiváló éttermek már megtalálták a megoldást  a makacs foltok eltávolítására. Mosodákat vesznek igénybe azért, hogy az asztalterítők és konyhai ruhák hófehérek és patyolattiszták legyenek. 
Ám egy háziasszonynak nap mint nap fel kell vennie a harcot ugyanilyen, vagy még makacsabb foltokkal, melyeket a családtagok – leggyakrabban az apróságok – hoznak létre a ruhákon és konyhaterítőkön, vagy amikor sáros és füves ruhákban szaladnak be a lakásba a kertből vagy a játszótérről. 

Egy csomagban 1 db. fehér és 1 db. szines Ariel mosógél kerül kiszállításra.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Kupon vásárlása nincs lekorlátozva. Igény esetén több kupon is vásárolható.

Az országos szállításnál kupononként 1990 Ft. a szállítási költség,mivel a futárszolgálat súlyra viszi a terméket.

Budapestre és 30km-es vonzás körzetében a szállítás ingyenes!

1 kupon  2 db 4.745  literes Ariel mosógélt tartalmaz./ 1 db. fehér ruhákhoz, 1 db. szines ruhákhoz./

A termék a kifizetés után azonnal kiszállításra kerül ,ezért a megrendelésben a rendszer kéri a szállítási címet,ill.a telefonszámot a szállítási időpont leegyeztetése miatt.

Hiányosan kitöltött megrendelést elfogadni nem tudunk!!

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szebényi Roland
Cég
ROYAL EXCLUSIVE Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
2220 Vecsés, ,Tölgyfa u.15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére