Mai­Kupon

Aromaterápia a mindennapokban! Illóolajok és aromaterápiás alkalmazások, az illóolajok hatása testünkre-lelkünkre. A képzés 25.000 Ft helyett 7.990 Ft, melyből most fizetendő 2.000 Ft.

Aromaterápia a mindennapokban, képzés - Egészség kupon
Eredeti ár:25 000 FtElőlegben fizetendő:2 000 FtTeljes ár:7 990 Ft68% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A képzés során elsajátítják az illóolajok fizikai és lélekre gyakorolt hatását, illetve egy speciális érintés-technikát, melynek segítségével képessé válnak arra, hogy a lélekben megbújó fájdalmakat – melyek a bőr szintjén elváltozásokat idézhetnek elő – felszínre hozzák, és az egyénre szabott otthoni bőrápolási tanácsadással a feldolgozási és elengedési folyamatot támogassák.Az illóolajok és az ember

A növényvilágban betöltött szerepük az emlősökre és az emberre is hasonló hatással vannak. Az eukaliptusz antiszeptikus, antimikrobális, légúttisztító, lázcsillapító hatásait az emberi szervezetben is kifejti. Például az eukaliptusz illóolajat a növény leveleiből vonják ki.
A levelek – többek között – a növények légzési funkcióiban töltenek be alapvető szerepet, így nem meglepő, hogy elsősorban az ember légzőrendszerével kapcsolatos problémákra kínál megoldást. Végül is, ha hiszünk az evolúcióban akkor egyenes – ha nem is nyílegyenes – út vezet az egyedfejlődés során az állatvilágból az emberhez. Ha formánkban és természetesen intellektuális képességeinket tekintve is különbözünk az állatoktól, fiziológiánkat tekintve igen hasonló működési rendszereket figyelhetünk meg. Gondoljunk csak a gyógyszer kutatásokra.
A legtöbb laboratóriumban még ma is egereken és patkányokon kísérleteznek, amikor egy anyag szervezetre – például a központi idegrendszerre, emésztőrendszerre stb. – gyakorolt hatását vizsgálják, mielőtt nekünk embereknek is ‘felírnák’ azt, a polcokra kerülnének stb. Az illóolajok tehát a szervezetünkkel, sejtjeinkkel interakcióba lépnek.
Megszámlálhatatlan kísérletben és tanulmányban bizonyították hatásaikat hogy csak kettőt említsünk például, az idegek között átvitelt biztosító receptorokra vagy a belső elválasztású mirigyek aktivitására. A lehetőségek adottak, hogy terápiás hatásaikat mindannyian élvezhessük.

Az illóolajok illékony molekulákból álló vegyület komplexek. Az aromaterápiában csak A természetben előforduló növényekből ipari szinten kb. 400-500-féle illóolajat állítanak elő, amelyeket az élelmiszer, kozmetikai illatszer, és a gyógyszeripar is felhasznál. Rengeteg haszonnövény is tartalmaz illóolajat, amelyeknek megvannak a  megfelelő funkcióik, de olyan kis mennyiségben találhatóak meg a növényben, hogy annak kivonása fizikai módszerekkel azok károsodása nélkül nem lehetséges, vagy egyszerűen nem éri meg (különböző gyümölcsök, bogyók stb.).

Az illóolajok igen koncentrált, egyedi energiával rendelkező anyagok, amelyek kémiai összetevőik terápiás hatásain és saját, egyedi rezonanciájukon keresztül fejtik ki hatásaikat.

Az aromaterápia közismert fogalom. Szinte mindenkinek az illóolajok párologtatása jut eszébe először. Az illóolajok párologtatása az illatosítás, a légfrissítés mellett terápia is.

Az aromaterápia olyan alternatív gyógymód, mely a növényekben lévő illékony anyagokat alkalmazza az egészségi állapot befolyásolása céljából. Elmondható, hogy az illóolajok a természet varázsszerei, mert kedvezően befolyásolják testi, lelki és szellemi állapotunkat.
Éppen ezért az illóolajok alkalmazását érdemes beépíteni a mindennapok gyakorlatába megelőzés, illetve szépségápolás céljából is. Egy masszőr eredményesen alkalmazhatja munkája során, a fitoterapeuta munkájának pedig elengedhetetlen részét képezi.
A képzésen nagyon komoly biokémiai hatóanyagokkal ismerkedhetünk meg, melyeket felkészülés nélkül nem szabad alkalmazni, mert komoly mellékhatásokat, ártalmakat okozhatnak.
Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Képzés időpontja: 2020. február 21 - 22. vagy 28 – 29. 10.00 –13.00. ( A kupont későbbi tanfolyamra is beválthatod, ha a megadott időpontok nem megfelelőek számodra, egyeztess a szervezővel. )

FONTOS! A kupon megvásárlása után jelentkezz be és foglald le helyed a kiválasztott időpontra, mert a helyek korlátozottak. Jelentkezni lehet: + 36/70-416-5815, e-mail: relaxalljacademy@gmail.com

Most fizetendő 2.000 Ft, a fennmaradó 5.990 Ft-ot a helyszínen kell fizetned. 

Oktatás helyszíne: Relax- Állj! Academy 1063 Budapest Bajnok u. 29.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth Timea EV.
Cég
Tóth Tímea Ev
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére