Mai­Kupon

Aromaterápiás tanácsadás 120 percben a 4 elem segítségével, aromaterápiás kezelés az egyéni illatoddal és asztrológiai képletelemzéssel most kedvező áron 25 000 Ft helyett 14 990 Ft-ért! Most fizetendő: 4 500 Ft!

Aromaterápiás tanácsadás 120 percben - Lelkiegészség (pl. pszichológia, asztrológia, kineziológia) kupon
Eredeti ár:25 000 FtElőlegben fizetendő:4 500 FtTeljes ár:14 990 Ft40% kedvezmény
2021. július 29.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

„Illatokkal segítek, hogy légy boldog,
csak engedd meg és emelkedsz, mert ez a Sorsod!”
Havasi PatríciaLuxury Aromatherapy

Mindannyian kevert elemekből állunk (tűz, föld, levegő, víz) de hogy az egyes elemek aránya mennyire van túlsúlyban a többi elem rovására, az mindenkinél egyéni.
A négy elemnek (Tűz, Föld, Levegő, Víz) függetlenül attól, milyen jegyben születtél összességében egyensúlynak és harmóniának kell lennie a testi, lelki szellemi egészség elősegítése és fenntartása érdekében.
Ha nincs meg az egyensúly, az okozhat diszharmóniát, egy kibillent lelkiállapotot. Ilyenkor sokszor érezheted azt, hogy nem találod a helyed.
Attól függ, hogy melyik elem van Nálad kibillent állapotban, legyen az hiány vagy többlet energia, lehet a Hozzád illó illattal harmonizálni az egyensúlytalanságot.

HarmoNet női magazin asztrológusaként a saját illatod meghatározása előtt elsőként elkészítem asztrológiai képleted, amely jól mutatja, hogy hol vannak hiányok, blokkok, mely területen vannak elakadások, melyet kell erősíteni vagy épp gyengíteni a többlet miatt illatokkal.
Aromaterápiás tanácsadóként elkészítem a Neked megfelelő illatot és masszőrként ezzel az illattal foglak 60 perces aromaterápiás kezeléssel kombinálva harmonizálni.
Minden esszenciának, illatnak megvan a maga tulajdonsága, rezgése. Kellő körültekintéssel és szakértelemmel könnyen meghatározhatóak azok az esszenciák, melyek a hiány és vagy a többlet állapotra harmonizáló hatással bírnak.
Jellemzően több esszencia együttese adja majd a kívánt hatást. Ezekből teszek majd az ultrahangos párologtatóba is, hogy aromatikusan is érezd a saját illatfelhődet.
Az esszenciák oly tömények, hogy mindenképp hígítani fogom őket frakcionált kókuszolajban és gyengédebb érintésekkel átáztatom a bőröd vele, miközben a Hozzád illő illat harmonizáló hatását kifejti a kezelés közben.

Kezelés időtartama 120 perc az aromaterápiás tanácsadással és asztrológiai képlet elemzésével együtt.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Aromaterápiás tanácsadás és 4 elem segítségével, aromaterápiás kezelés egyéni illatoddal és asztrológiai képletelemzéssel most kedvező áron 25 000 Ft helyett 14 990 Ft-ért!

Most fizetendő: 4 500 Ft, a fennmaradó összeget a szolgáltatónak kell kifizetni!

A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!
Telefonszám: +36 30 3324530
Email cím: hello@luxuryaromatherapy.hu
H - P 9:00 - 18:30

Helyszín: 1027 Budapest Frankel Leó utca 1.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Havasi Patrícia Masszázs
Cég
Havasi Patrícia E.V.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1027 Budapest, Frankel Leó utca 1.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére