Mai­Kupon

Arteriográfos érvizsgálat és bélrákszűrés a Dr. Pohl Orvosi Csoport jóvoltából az ország több nagyvárosában, most 2.900 Ft-ért! Előzze meg a szív-és érrendszeri betegségeket tegyen Ön is az egészségéért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Előzze meg az érrendszeri betegségek visszavonhatatlan következményeit! Ilyen pl.: a szívinfarktus, az agyvérzés vagy az alsó végtagok elvesztéséhez vezető perifériás érszűkületet. A kupon most tartalmaz egy bélrákszűrést is. A vizsgálatok szakképzett asszisztens és szakorvos bevonásával történnek. Minden vizsgálatról leletet adnak ki, mely tartalmazza az esetlegesen javasolt további vizsgálatokat is.


Az arteriográfos vizsgálat 30 éves életkor felett mindenkinek javasolt. Közülük is különösen azok számára akik stresszes körülmények között élnek és dolgoznak, túlsúlyosak, dohányoznak, cukorbetegek, vesebetegek, magas vérnyomása vagy a koleszterin- és/vagy a triglicerid szintje, családjában előfordult magas vérnyomás, vagy szívbetegség, cukorbetegség, bármilyen érbetegséggel összefüggésbe hozható panasza van, gyermeket várnak vagy akik változó korba lépnek.Mi az Arteriográf? Az Arteriográf egy magyar fejlesztésű orvosi műszer, vérnyomásméréshez hasonlóan mandzsettával érzékel és analizál felkari nyomáshullámokat, ún. pulzushullámokat. Ez túlmutat a hagyományos vérnyomásmérésen, mert habár roppant egyszerű vizsgálatról van szó, az teljes érrendszer állapotáról pontos információt nyújt. Az automatikus elemzés segítségével még abban a fázisban diagnosztizálható a szív- és érrendszeri betegség, amikor a komolyabb egészségügyi problémák felfedezhetőek, így jobbára megelőzhető. A módszer azon a felfedezésen alapul, hogy a műszer a felkaron elhelyezett mandzsettán keresztül olyan jeleket képes regisztrálni, melyek az egész érrendszer állapotát tükrözik, képet nyújtanak arról, mennyire rugalmasak - azaz mennyire egészségesek. Az érfali rugalmasság az érelmeszesedéssel szoros összefüggésben álló paraméter. Ezzel a módszerrel értékes információkat lehet nyerni az érfalban lévő sejtek működéséről, valamint a fő ütőér, az aorta rugalmasságáról. Minél rugalmasabb az érfal, annál egészségesebb.


Vastagbél rákszűrés: A vastagbélrák ma Magyarországon a második leggyakoribb daganatos halálok. Minden huszadik embernél számolni lehet a vastagbélrák kialakulásával. A betegség szűréssel közel 100%-ban megelőzhető! Tünetei: Már a nagyon korai daganatok is okozhatnak rejtett, azaz szabad szemmel nem látható belső vérzést, ami székletvizsgálattal beavatkozás nélkül is kimutatható. Ahogy a vastagbéldaganat növekszik, székelési zavar, hasgörcs vagy haspuffadás jelentkezhet. Idővel pedig szabad szemmel látható vérzés is megjelenhet, amihez tartós fáradtságérzet, ok nélküli fogyás társulhat. A pontos diagnózis felállítása szakorvos feladata, mivel a fenti tünetek sok más betegségre is utalhatnak.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámokon: +36-85-360-870, +36-20-4242-692 vagy +36-30-5888-327.


A szolgáltatásokat a budapesti helyszíneken kívül több vidéki nagyvárosban is igénybe lehet venni. A városok listája a pontos címekkel:


 • Budapest, XIII. ker. Visegrádi út 23. II. emelet 5. ajtó – Egészség stúdió
 • Debrecen Kenézy Gyula Kórház Rendelő Intézet, SZTK Debrecen Bethlen u. 11-17. (Déry múzeum mellett)
 • Dunakeszi, Állomás sétány 17. – VOKE József Attila Művelődési Központ
 • Érd, Bajcsy-Zs. út 40. – Borostyán gyógyszertár
 • Fonyód, Szent István u. 1. – ICC Központ
 • Győr, Aradi vértanúk útja 14. 1. emelet – ICC iroda
 • Kaposvár, Szántó u. 5. (Dr. Túri Éva Rendelője)
 • Komárom-Szőny MOLAJ, Műszerész u.4.- Dr. Papp János rendelője
 • Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76. – B.A.Z. Megyei Kórház Rendelő Intézet
 • Nyíregyháza, Szent István u. 14. – Kis SZTK Felnőtt orvosi ügyelet
 • Pécs, Lánc u.12. – Lánc utcai rendelőintézet
 • Salgótarján, Füleki út 41. – Városi Egészségügyi Szoc. Központ
 • Siófok, Semmelweis u. 1. - Egészségház
 • Sopron, Magyar u. 6. – Orvosi rendelő
 • Szeged, Kálvária sgt. 38. emelet, Dr. Kohán Mária rendelője
 • Szekszárd, Hunyadi u. 2. – Felnőtt háziorvosi rendelő
 • Szombathely, Dózsa György út 6. – Aranyhíd Nevelési - Oktatási Központ
 • Tiszafüred, Poroszlói u. 2. – Sanitas Corporis Eü. Kft. Rendelője
 • Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós u. 1. – Megyei Kórház RendelőintézeteA kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
I.C.C. - Dr. Pohl Orvoscsoport
Telefon
(06-85)360870
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére