Mai­Kupon

Asszim Swarowski Elements kristályos medál kaucsuk lánccal 2500Ft helyett 1250Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Crystal’s Planet, mint új divatmárka a kiegészítők piacán tovább hódít. A Swarovski cég magyarországi partnereként újdonságokat kínál Neked!

A nyaklánc hossza: 30 cm Választható piros, aranysárga, rózsaszín kövekkel.A Swarovski kristályok 'Titka'

A Swarovski kristályok tulajdonképpen egy speciális lézer technikával vágott különleges minőségű ólomkristályok.
Az ólomkristály anyaga és a vágás pontossága által létrehozott fénytörések együttesen okozzák a Swarovski kristály színjátszó ragyogását.
A Swarovski kristályokat a legkülönfélébb színárnyalatokban lehet már megvásárolni, sőt legújabban különleges effektusokkal ellátott kristályok is kerültek forgalomba. Ezek egyik oldalán egy nagyon vékony fémszínű (általában arany vagy ezüst színű) réteggel vannak ellátva, ami megnöveli a kristály tükröződését, még csillogóbbnak látszik és a színjátéka is erősebb lesz. Ezek is sokféle alapszínű kristályok esetében elérhetőek. Az ilyen "fancy", azaz vidám elnevezésű Swarovski kristályok az alap színkód mellett egy "AB" jelöléssel vannak ellátva.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

mikellanoknek.hu
1148 Budapest, Bolgárkerék utca 1.
office@mikellanoknek.hu
www.mikellanonek.hu

A dekorációs műhely nyitvatartását a mikellanoknek.hu oldalon találod.
Információ: 0630/6286710A kupon beváltásának menete:

Add le megrendelésed a mikellanoknek.hu oldalon. A megjegyzés rovatba írd be a kupon sorszámát és vonalkódját. A dekorációs csapat leellenőrzi a kódok érvényességét, és erről egy visszaigazoló e-mailt küldenek. Ebben az e-mailben lesz benne az átvétel címe még egyszer, amennyiben a személyes átvételt választottad.
 

 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Crystal's Planet
Cég
Made with SWAROVSKI ELEMENTS
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Bolgárkerék utca 1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére