Mai­Kupon

Asztmások, allergiások és tisztaságmániások figyelem!
A legújabb Vorwerk Kobold 140 porszívóval most 10.000 Ft helyett 2.990 Ft-ért fertőtlenítjük egy max. 6 nm-es matracát vagy ágyát! Lépjen be a makulátlan tisztaság világába!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Asztmások, allergiások és tisztaságmániások figyelem!


Most ezen kupon megvásárlásával csupán 2.990,- Ft-ért fertőtlenítjük max. 6 nm-es matracát vagy ágyát a Vorwerk Kobold 140-el az országban bárhol!


A legújabb Vorwerk Kobold 140 porszívó szexi, új köntösben automata funkcióval hódít az alapos mélytisztítás és atkátlanítás terén.


Lépjen be a makulátlan tisztaság világába! Éljen a lehetőséggel, és tegye még szebbé otthonát!A kupon 2012. december 31-ig használható fel! 80 éves a Kobold!

A Kobold is továbbfejlődik, porszívóból multifunkcionális takarítógéppé növi ki magát, tükrözve továbbra is a Vorwerknél jellemző innovatív gondolkodásmódot, és a legmagasabb minőséget. Az ezredfordulót követő évek a legújabb Kobold 140-es számára - a régi értékeket megtartva- már az új kihívás, a környezetvédelem és az energiatakarékosság jegyében zajlik.


Cseke Katinka színművésznő ajánlásával!


Ügyfelek és teszt magazinok is kiemelik a Koboldot kiváló szívó teljesítménye és forgókefés fejei miatt, amelyek lehetővé teszik az alapos mélytisztítást és atkátlanítást a szőnyegeken és matracokon, kárpit felületeken. Ugyanilyen népszerűek az egyedülálló minőségnek köszönhető tulajdonságok, mint a hosszú élettartam, a számtalan funkció, az 5+5 év garancia, vagy a 20 év minőségbiztosítás. Ami azonban a leginkább megkülönbözteti a Koboldot versenytársaitól, az a kicsi, de annál hatékonyabb és csendesebb motor, a Hepa filter, amely csökkenti a levegőben lévő allergéneket, és még sok más, izgalmas és egyedülálló tulajdonság...

 


A Vorwerk Kobold termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója Quality Direct Kft.

 

Cégünk 2002-ben alakult, növekedése és ezzel a Vorwerk Kobold termékek magyarországi piachódítása 6 éve töretlen. Büszkék vagyunk arra, hogy mind több hazai háztartásban és intézményben takarítanak a világ minden pontján a minőség szimbólumaként is megjelenő Vorwerk Kobold készülékekkel.

 

Cégünk központja 2008. augusztusától új helyre költözött. Törökbálinti új székházunk oktatási központként is üzemel, illetve innen biztosítjuk országos értékesítési hálózatunk működtetését is.


Vorwerk 1930 óta a közvetlen értékesítés híve.

A közvetlen értékesítés előnye, hogy ügyfeleinknek a helyszínen tudjuk bemutatni és elmagyarázni azokat az előnyöket és különbségeket, amelyek a Vorwerk termékeit oly egyedülálló módon különböztetik meg a piac többi szereplőjének termékétől.Referenciáinkat megtekintheti:

http://www.vorwerkporszivo.hu/index.php/rolunk/referenciaink 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


NINCS KISZÁLLÁSI KÖLTSÉG!


A kupon értékének kifizetése után, vegye fel velünk a kapcsolatot:


Jelentkezni az akcióra az emoke.hargitai@vorwerk.hu e-mail címen lehet, a

  • pontos név
  • cím (legalább helységnév)
  • telefonszám

megadásával.


A megadott elérhetőségein kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot,
hogy időpontot tudjanak egyeztetni, mikor végezhetik el a szolgáltatást.


Ha kérdései vannak, a 06-20/5959-587 telefonszámon érhet el minket,  és mi készséggel válaszolunk!


Felhasználható: 2012. december 31-ig.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
VORWERK
Cég
Quality Direct Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére