Mai­Kupon

Átfogó orvosi térdiagnosztikai egészségfelmérés és kockázatelemzés kedvező áron 35 000 Ft helyett 29 000 Ft-ért a Benyovszky Orvosi Központnál!

A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.Az EIS-mérés során a szervezet sav-bázis egyensúlyát, a szervek egészségi állapotát és működését vizsgálják, ezen felül jól megállapíthatók a hormonális eltérések, valamint olyan eredmények is, amelyeket eddig csak a laborvizsgálatokkal lehetett kimutatni.
A módszer egyedülálló módon ad információt a sejten kívüli és sejten belüli terek állapotáról és az azokban zajló élettani folyamatokról.
A műszer lehetővé teszi, hogy egy három perces eljárással képet kapjunk a szervezet aktuális állapotáról. Információt nyújt például a szív, a vesék, a tüdő, a máj, a hasnyálmirigy, az emésztés, az agy vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról
Dr.Lakos Gábor EIS diagnosztikai szakértő, egészséges életmód specialista több mint 10 éve dolgozik ezzel a technológiával
A vizsgálati eredmény alapján javaslatot tesz, hogy mikor és milyen szakrendelésre kell irányítani a pácienst, és mikor elég, ha az életmódon kell változtatnia.

Az EIS-mérés során a szervezet sav-bázis egyensúlyát, a szervek egészségi állapotát és működését vizsgálják, ezen felül jól megállapíthatók a hormonális eltérések, valamint olyan eredmények is, amelyeket eddig csak a laborvizsgálatokkal lehetett kimutatni. A rendszer memóriájában rögzítették az egészséges férfiakra és nőkre vonatkozó standard vezetőképesség-értékeket, valamint több ezer, ismert betegségben szenvedő ember kóros adatait is. Ezen értékekhez viszonyítva a rendszer megadja a vizsgált páciens aktuális mérési eredményeit, amelyekből jól megállapítható, fennáll-e valamilyen működés-zavar..

Dr. Lakos Gábor EIS diagnosztikai szakértő, egészséges életmód specialista több mint 10 éve dolgozik ezzel a technológiával. A vizsgálati eredmény alapján javaslatot tesz, hogy mikor és milyen szakrendelésre kell irányítani a pácienst, és mikor elég, ha az életmódon kell változtatnia.

A módszer egyedülálló módon ad információt a sejten kívüli és sejten belüli terek állapotáról és az azokban zajló élettani folyamatokról. A műszer lehetővé teszi, hogy egy három perces eljárással képet kapjunk a szervezet aktuális állapotáról. Információt nyújt például a szív, a vesék, a tüdő, a máj, a hasnyálmirigy, az emésztés, az agy vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról. Áttekintést nyerhetünk a hormonszintekről, az oxidatív stresszről, a vérgázértékekről és a szervezet sav-bázis-egyensúlyáról is, valamint az esetleges rizikófaktorokról.

Az átfogó orvosi térdiagnosztikai vizsgálat segítségével megtudhatja még, hogy:

Miért vannak emésztési zavarai, hasi fájdalmai, van-e hajlama daganatos/rákos betegségekre, milyen állapotban van a vérkeringése, a szíve, az érrendszere, túlsúlyban vannak-e a szövetekben a káros szabadgyökök, kell-e ezért növelni a vitamin vagy antioxidáns-bevitelt, mekkorák az energiatartalékai, van-e hajlama fertőzésekre, milyen állapotban van a gerincoszlopa, mennyire terheltek az ízületei, van-e esetleg csontritkulása?

Az a tény, hogy valaki rosszabb mérési értékek mellett éppen nem beteg, sajnos nem jelenti azt, hogy biztosan egészséges is. Az embereket manapság annyi stressz éri, hogy a pillanatnyilag jónak tűnő egészségi állapot bármikor rosszabbra fordulhat. Szerencsére azonban az esetek 90%-ában meg tudjuk előzni a komolyabb egészség-károsodást, és minden esetben tudunk valamilyen módon segíteni. Az egészségi állapot és annak javulása nagyon jól mérhető az EIS-vizsgálattal” – mondja Lakos doktor.

A vizsgálat:
Az EIS-vizsgálat során a páciens,gyermek kényelmesen ül egy asztalnál, a készülék pedig hat elektróda segítségével – kettő-kettő a tenyerek és talpak alá helyezve, illetve a homlokra ragasztva, 1,28 Voltos (egy ceruzaelemnek megfelelő nagyságú) egyenáramot alkalmazva vizsgálja a szervek szöveti vezetőképességét. Amennyiben egy adott szerv működése megváltozik, akkor ez a vezetőképesség megváltozásán keresztül, betegség kialakulására vagy annak kezdeményére utal. A program által adott adatokat az orvos azonnal kiértékeli, és háromdimenziós képek segítségével bemutatja a szerveket és szervrendszereket, részletesen elmagyarázva a látott eredményeket, illetve azt, hogy ezek mit is jelentenek valójában a szervezet működésének szempontjából. Mivel a mérést végző orvos pontosabb képet kap a helyzetről, eldöntheti, szükség van-e esetleg speciális, szakorvosi vizsgálatokra, vagy sem.

Mikor és kinek ajánljuk az Orvosi EIS vizsgálatot:
akinek alig jut ideje önmagára,
régóta makacs panaszoktól szenved, és megoldásokat szeretne,
túlhajszolt, stresszes életet él, sokat idegeskedik,
túlsúllyal küzd, szinte még a levegőtől is hízik, szeretne végre lefogyni,
elég könnyen megbetegszik,
a családjában örökletes betegségek fordulnak elő (pl. rák, szívbetegség, stb.),
többféle gyógyszert vagy vitamint szed, és a terápia megbízhatóságára kíváncsi,
törődik az egészségével és szeretné megőrizni.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Átfogó orvosi térdiagnosztikai egészségfelmérés és kockázatelemzés kedvező áron 35 000 Ft helyett 29 000 Ft-ért

Rendelési idő: szerda 15:00-18:00

Amihez most pluszba egy 10 000 Ft értékű családi egészségkártya jár. Az egészségkártyát kérd a recepción kuponod átadásakor!
Több, mint húsz, és szakterületen harmincnál is több kiváló orvos és felkészült egészségügyi dolgozó várja Önt, és amennyiben bennünket választ, szeretnénk ezt megköszönni Önnek az intézményünk CSALÁDI EGÉSZSÉGKÁRTYÁJÁVAL.
A kártya szakrendelésenkénti/szolgáltatásonkénti részkedvezményre jogosítja felhasználóját.

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky Orvosi Központ - Budapest
Cég
BOKMED KFT
Weboldal
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére