Mai­Kupon

Kategóriák

Átfogó sejtszintű emésztőrendszeri szűrővizsgálat (gyomor, máj, epe, laktóz, Candida, Helicobacter...) az Egészség-Zónánál
11000 Ft helyett 4990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Elhoztunk Neked egy olyan teljes körű műszeres emésztőrendszeri vizsgálatot, amivel megtudhatod tüneteid (puffadás, gyomorégés, teltségérzet, hasmenés, székrekedés, bőrproblémák...) okát, ezáltal megelőzheted a súlyosabb problémákat, illetve idejében tudod kezeltetni a már kialakult rendellenességeket.Emésztőrendszerünk az egyik legfontosabb és kiemelt figyelmet érdemlő szervünk. Működése igen bonyolult és összetett, hiszen el kell látnia a szervezet minden sejtjét energiával és egyéb tápanyagokkal, amiket az anyagcseréjük során használnak fel. Ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen „üzemanyaggal” látjuk el a szervezetünket, mert a jó emésztéshez megfelelő tápanyagokra van szükségünk. Érdemes odafigyelni az egészséges bélflóra fenntartására is, hiszen az emésztőrendszerünk működése nagyban befolyásolja az immunrendszerünk állapotát is. Sajnos hazánkban nagyon gyakoriak az emésztőrendszeri megbetegedések, amik hátterében legtöbbször a helytelen táplálkozás, a nem elegendő folyadékbevitel, a mozgásszegény életmód és a stressz áll. 
Az Egészség-Zóna fájdalommentes emésztőrendszeri vizsgálata során kiderül, mely szervek működése szorul támogatásra, szerveinket terhelik-e gyógyszerszármazékok, gombák, nehézfémek vagy baktériumok. Megtudhatjuk azt is, hogy mennyire birkózik meg a szervezetünk a stresszel, hiányoznak-e ásványianyagok és vitaminok a táplálékunkból, emellett tanácsot is kapunk, mire kell jobban odafigyelni az étkezéseink során. Az elektroakupunktúrás vizsgálat a tenyér egy pontján történik, ami fájdalommentes, és azonnali eredményt mutat sejtszintű pontossággal, amit kiértékelés és életmód tanácsadás követ. Összefüggéseiben vizsgálják az emésztőrendszeri terheléseket, és az abból kialakuló tüneteket. A vizsgálat elsődleges célja a megelőzés, illetve a fennálló emésztőrendszeri problémák, tünetek okainak feltárása. A mérés során lehetőség nyílik a páciensek által szedett vitaminok, táplálék kiegészítők szervezetre gyakorolt hatásainak bemérésére is. Igény szerint a páciens segítséget kap, hogy kiválassza azt a gyógymódot, terápiát, amire leginkább szüksége van a szervezetének.

A vizsgálatot szakképzett terapeuta végzi, ezért bátran ajánlható mindenkinek, a gyerekektől az idősekig. A vizsgálat ajánlott azoknak is akik már sok mindent kipróbáltak, de nem javultak a panaszaik, vagy akik fáradtnak, energiátlannak, ingerlékenynek érzik magukat nyilvánvaló okok nélkül, de bárkit, aki pusztán jobban szeretné érezni magát a mindennapokban. 

A vizsgálat az alábbi területeket érinti:
Szájüreg, Garat, Nyelőcső, Gyomor, Gyomorszáj, Gyomorsav, Epe, Epevezeték, Epekövek, Máj, Májsejt, Hasnyálmirigy, Vékonybél, Vastagbél, Vakbél, Végbél, Gyomorfekély, Nyombélfekély, Helicobacter, Enterobaktériumok-Bélbaktériumok, Diszbiózis, Bélkövek, Kazein, Laktóz, Mucin, Glutén, Purin, Köszvény, Candida, Colitis ulcerosa, Colitis chron, Aranyér, Nehézfémek okozta terhelés, Immunrendszer citokin hálózata, Ásványianyag-hiány, Vitaminhiány.

Klikk a kosárra, tudd az emésztőrendszered biztonságba!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. január 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Figyelem!
Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

A vizsgálat időtartama kb. 30-45 perc.

Hungarian Trade Center – HTC Irodaház

1132 Budapest, Borbély utca 5-7. Első emelet 110-es ajtó (Egészség-Zóna kapucsengő)

 

Időpont kérés az állapotfelméréshez (hétfő-péntek 09:00-12:30-ig):

06/30-492-5229

A vizsgálatok alatt nem mindig tudjuk felvenni a telefont, viszont mindenkit visszahívunk (aki számkijelzéssel hívott)!

E-mail: info@egeszseg-zona.hu

Felhívjuk kuponnal érkező ügyfeleink figyelmét, hogy a már leegyeztetett időpontjuk módosítására, lemondására legkésőbb 24 órával a vizsgálat előtt van lehetőség!

Az állapotfelmérést végzi:

Mizsei Melinda terapeuta

Facebook :https://www.facebook.com/egeszseg.zona?fref=ts


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészség-Zóna
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Borbély utca 5-7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére