Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Augusztusi lubickolás Rovinjban! Egynapos buszos utazás Horvátországba az Isztriai-félsziget festői városkájába 1 főnek 19.990 Ft helyett 14.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Indulás szombat hajnali 01.00 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból, az áruház elől. Folyamatos utazás pihenőkkel az Isztriai-félsziget egyik gyöngyszemének nevezett kisvárosig, Rovinjig. Éjszaka az autóbuszon.Érkezés a délelőtti órákban Rovinjba. A kiálló szirtfokra épült festői városkát különleges romantikája, festői környezete, jó fürdőzési lehetőségei teszik kedveltté. Bárhonnan is érkezzék a látogató, rögtön megragadja tekintetét a Monte Rosso-dombra felkúszó házak fölött trónoló dóm égbemeredő harangtornya. Rovinjnak nincsenek országos hírű műemlékei, mégis sokan keresik fel a Szent Eufémia templom körül kacskaringózó szűk utcákból, közökből, sikátorokból álló óvárost. A városban tett séta után remek kikapcsolódást nyújtanak a romantikus, sziklás öblök, melyek fürdőzésre adnak alkalmat. A délután lehetőség van egy 4 órás hajóúton is részt venni, amely a vadregényes Lim-fjordon halad végig. Az út során láthatjuk az egykori kagylótenyész-telepeket is. A fjord végén kiszállunk a hajóból, ahol 1 óra szabadidő áll rendelkezésre. Akinek kedve támad, itt is kihasználhatja a lehetőséget a fürdőzésre. Ezután visszafelé indul a hajó, útközben még egy megállót tart az egykori kalózok barlangjánál. A hajó visszatér a rovinji kikötőbe, ahol még akár egy vacsora elfogyasztására is marad idő.
Visszaindulás Budapestre 22 órakor, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, éjszaka az autóbuszon.
Érkezés a reggeli órákban Budapestre.

Fakultatív program: hajókázás a Lim fjordon: kb. 20 €/fő. Kérjük, a részvételi szándékot irodánkban előre szíveskedjenek jelezni!

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően fizetendő)

Biztosítás: 1.180,- Ft/fő/nap

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. augusztus 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. augusztus 4-5.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő (kötelezően fizetendő)

Biztosítás: 1.180,- Ft/fő/nap

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

További felszállási lehetőségek az M1-es autópálya mentén, előzetes megbeszélés alapján lehetséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére