Mai­Kupon

🚌 Augusztusi repülős városlátogatás Berlinbe a FAL leomlásának 30. évfordulóján. 3 nap, 2 éjszaka belvárosi 3*-os szállodában reggelivel 1 főnek 77.900 Ft helyett 44.900 Ft + repülőjegy. Most fizetendő 5.700 Ft.

Berlini repülős városlátogatás augusztusban, 1 főnek reggelivel - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:74 900 FtElőlegben fizetendő:5 700 FtTeljes ár:44 900 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Németország fővárosába, a tartományi rangú szövetségi tartományba, a Berlin/Brandenburg Régió centrumába hívjuk utasainkat. Berlin 3,5 millió lakosával Németország legnépesebb és kiterjedésében is legnagyobb városa. A politika, média, kultúra és tudomány egyik fontos európai központja, egyike Európa leglátogatottabb nagyvárosainak. Világhírűek a nemzetközileg elismert egyetemei, operái, színházai és múzeumai. Tartson velünk és fedezzük fel közösen a múlt és a jelen emlékeit!Az utazás programja:

1.nap:
Korán reggel indulunk menetrendszerinti járatunkkal a Liszt Ferenc Repülőtérről, és a reggeli órákban már meg is érkezünk a Spree folyó mentén épült Berlinbe, a Schönefeld repülőtérre. Bérelt autóbuszunkkal a szálláshelyre megyünk, mely a város egyik szimbólumától, a híres TV toronytól csupán 10 perc sétára van. A szobákat csak délután foglalhatjuk el, ezért csomagjainkat egy csomagszobába tudjuk elhelyezni, majd egy rövid pihenő után a város keleti részének a megismerésére hívjuk vendégeinket idegenvezetőnk kíséretében, helyi tömegközlekedési eszközök igénybe vételével.
Elsőként elsétálunk a közeli Alexanderplatzra, mely az egykori NDK fővárosának központja volt. Itt van a híres TV-torony, amely napjainkban is a város egyik fontos jelképe, Németország első, Európa negyedik legmagasabb szabadon álló épülete, 368 méteres magasságával. Majd érintjük St. Marienkirchet, mely Szűz Mária tiszteletére szentelt, három hajós, gótikus csarnoktemplom és a középkori Berlin hat nagy templomának egyike volt, a 13. század végén kezdték el építeni. Az észak-német téglagót stílusú templom tornyának építése a 15. század elején kezdődött, a ma is látható barokk csúcsa 18. századi. A reformációt követően eltávolították az oltárokat, és a templom evangélikus lett.

Tovább haladva elérjük a keleti rész híres sugárútját, az Unter den Lindent. Útközben elhaladunk az 1810-ben alapított, híres Humbold Egyetem előtt, mely Berlin legnagyobb, legrégebbi, és az ország egyik legelismertebb egyeteme, 28 Nobel-díjast adott a világnak. Egy mellékutcában van a Komische Oper épülete, melynek tervezői Fellner és Helmer voltak, akik több tucatnyi európai opera és színház épületét, mint például a budapesti Vígszínházat is megalkották. Az út végén található a keleti és nyugati részt elválasztó híres Brandenburgi kapu. A korai klasszicista építmény, a város és egyben Németország jelképe. A kaput II. Frigyes Vilmos porosz király építette a 18. század végén. A kapu másik oldalán áll a Bundestag, vagy közismert nevén a Reichstag. 1894-ben nyitották meg és az 1933-as tűzvészig a Német Birodalom parlamentjeként működött. 1999 óta újra a német törvényhozás otthona. Ezt követően érdemes ellátogatni a Múzeum szigetre. A legfontosabb berlini múzeumok közül öt található itt, köztük a híres Pergamon Múzeum. A terület ma is az egyik leglátogatottabb nevezetesség. 1999 óta a Múzeum-sziget az UNESCO Világörökség része.

A séta után  közösen vagy egyénileg térhetünk vissza szálláshelyünkre. Vacsoránkat egyénileg költhetjük el a belváros valamely éttermében, gyorséttermében. Vacsorát követően kedvünkre részt vehetünk a Berlin által nyújtott számos komoly- és könnyűzenei program közül, amelyekre már jó előre érdemes beszerezni a belépőjegyeket.

2.nap:
Büfé reggelink elfogyasztását követően idegenvezetőnk a város nyugati részének felfedezésére hívja utasainkat helyi tömegközlekedési eszközökkel és gyalogosan. Először a Checkpoint Charliehez megyünk, ami a hidegháború idején az egyik keleti-nyugati határátkelő volt, a leghíresebb katonai ellenőrzőpont a vasfüggöny berlini szakaszán.
Közelében működik a Haus am Checkpoint Charlie, ahol az ellenőrzőpont múltját, valamint a falnál történt szökéseket mutatják be.

Ezt követően Charlottenburgba utazunk U-Bahnnal, a város nyugati részébe. Itt található a Schloss Charlottenburg, amit még I. Frigyes építtetett felesége, Sophie Charlotte nyári rezidenciájának a 17. század végén azzal céllal, hogy legyen Berlinnek is saját Versailles-i kastélya. Sétát tehetünk a kastély óriási kertjében, ahol a francia és az angol kerttervezés stílusjegyeit fedezhetjük fel. A szépen berendezett termekben megismerhetjük az egykori poroszországi művészeteket és udvari kultúrát. A környék a város egyik legelbűvölőbb része, tele zöld növényzettel és szép, 19. század végi épületekkel. Lesétálhatunk itt a Spree folyó partjára. is. Jó idő esetén érdemes kicsit elidőzni itt, élvezni a jó levegőt, a természetet, és akár egy gyors ebédet is elfogyasztani. Ezt követően végig sétálunk a nyugati rész egyik legismertebb sugárútján, a Kurfürstendammon, ahol elegáns üzletek csalogatják a turistákat. Itt található a Kaiser- Wilhelm-Gedächtnis-Kirche (Vilmos császár emléktemplom), mely Nyugat-Berlin jelképe volt. Az evangélikus templom a 113 méteres tornyával eredetileg Berlin legmagasabb épülete volt. A torony magassága az 1943. novemberi bombázás óta csak 71 méter, ezért a németek "szuvas fognak” ("die Hohle Zahn") nevezik.
Amennyiben önállóan szeretnénk felfedezni a várost, ellátogathatunk a közeli állatkertbe, átugorhatunk a közeli Potsdamba, vagy belefeledkezhetünk a vásárlás örömeibe is, ha betérünk a világ egyik legnagyobb áruházába, a KADEWE-be. A nap végén közösen vagy egyénileg térhetünk vissza szálláshelyünkre. Vacsoránkat igény szerint, egyénileg fogyaszthatjuk el, és kedvünkre sétálgathatunk a metropolisz kivilágított utcáiban és terein.

3.nap:
Reggelit követően délelőtti szabadidőnkben ajánlunk egy látogatást a közeli TV-torony 203 méter magasan lévő kilátójába, ahonnan a város panorámájában gyönyörködhetünk. Ha kicsit feljebb megyünk, a 207 méter magasan lévő kávézóban még egy gyors kávét is elfogyaszthatunk. A TV-torony 9:00 órakor nyit ki, érdemes valamivel előtte odaérkezni a sorban állást lerövidítendő.
Késő délelőtt elbúcsúzunk szállodánktól, majd bérelt autóbuszunkkal a repülőtérre megyünk. Kora délután indul menetrendszerinti járatunk Budapestre, ahova a délutáni órákban érkezünk meg.

Menetrend:
- Budapest, Liszt Ferenc repülőtér, Terminal 2B 06:00 – 07:30 Berlin / járatszám: W6
2315
- Berlin 13:30 – 15:00 Budapest, Liszt Ferenc repülőtér, Terminal 2B / járatszám: W6
2316

A részvételi díj tartalmazza:
- légkondicionált autóbuszt a transzferekhez,
- 2 éjszakai szállást, 3 csillagos belvárosi szállodában,
- büfé reggelit a szállodában,
- a magyar nyelvű csoportkísérést, idegenvezetést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő díj az irodában:
- repülőjegy, 1 db maximum 40 x 30 x 20 cm nagyságú (maximum 10 kg súlyú) kézipoggyász*, repülőtéri illeték: 45.000 Ft/fő
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- 2% kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 26.000 Ft,

- Helyi idegenforgalmi adó, audiós eszköz, az idegenvezető helyi közlekedésének és belépőinek díjai: 35 €, amely az utazás során az idegenvezetőnek fizetendő.

A részvételi díjon felül az irodában választhatóan fizetendő díjak:
- Feladható maximum 20 kg súlyú poggyász: 22.000 Ft/fő, amely az irodában előre fizetendő, és a Wizz Air mindenkori érvényes díjszabása szerint módosulhat,
- WIZZ Priority szolgáltatás: 17.000 Ft/fő (oda-vissza útra)**, amely az irodában előre fizetendő, és a Wizz Air mindenkori érvényes díjszabása szerint módosulhat,
- Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás: 950 Ft/fő/3 nap (18 év alatt), 1.900 Ft/fő/3 nap (18-69év), 3.800 Ft/fő/3 nap (70-79 év), 4.700 Ft/fő/3 nap (80 év felett).
- Belépők várható összege: 40-50 €/fő
- TV-torony belépő: 17 €/fő; 4-14 éves gyermek: 10 €/fő.
A csoportos belépések esetén a belépődíjak az idegenvezetőnek fizetendők.
- A városi séták alatt helyi tömegközlekedést is igénybe veszünk: kb. 8-10 €.
- 1 napos (24 órás) jegy: 7 €/fő, 1 napos (24 órás) csoportos jegy: 20 €/5 fő, amelyek az idegenvezetőnek fizetendők.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2019. augusztus 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2019. augusztus 24-26. (szombat-hétfő)

Most fizetendő 5.700 Ft, a fennmaradó 39.200 Ft-ot + repülőjegy az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával 48 órán belül jelentkezni kell az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál az info@pannoniatravel.hu e-mailcímen, vagy a 30/592-6107 telefonszámon hétfőtől csütörtök 12.00 és 18.00 óra között, vagy személyesen 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. "E" épület, 1. em. (Flórián Udvar)

A részvételi díj tartalmazza:
- légkondicionált autóbuszt a transzferekhez,
- 2 éjszakai szállást, 3 csillagos belvárosi szállodában,
- büfé reggelit a szállodában,
- a magyar nyelvű csoportkísérést, idegenvezetést,
- a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő díj az irodában:
- repülőjegy, 1 db maximum 40 x 30 x 20 cm nagyságú (maximum 10 kg súlyú) kézipoggyász*, repülőtéri illeték: 45.000 Ft/fő
- ügyfél adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő,
- 2 % kötelező útlemondási biztosítás,
- egyágyas felár: 26.000 Ft,

- Helyi idegenforgalmi adó, audiós eszköz, az idegenvezető helyi közlekedésének és belépőinek díjai: 35 €, amely az utazás során az idegenvezetőnek fizetendő.A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére