Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Augusztusi villámlátogatás Krakkóba, Lengyelország második legnagyobb kulturális centrumába. Buszos kirándulás egy főnek 19.990 Ft helyett 15.990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Krakkó a lengyel királyok egykori fővárosa, Varsó után az ország 2. legnagyobb kulturális centruma. Mi magyarok magunkénak érezhetjük a várost, hiszen évszázadokon át szoros kapcsolatban állt hazánk történetével. A waweli székesegyház királysírjait látogatva a magyar múlttal is találkozunk. A Monarchia idején épült, a pestiekhez hasonló szecessziós bérházak otthonossá teszik számunkra a várost.Az utazás programja:

1. nap: Elutazás 23.45 órakor a Blaha Lujza téri parkolóból. Folyamatos utazás Szlovákian át Krakkóig rövid technikai szünetekkel, éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés a reggeli órákban Krakkóba. Elsőként látogatás a Wieliczkai sóbányában, ahol egy különleges földalatti világgal ismerkedünk meg. Ezután helyi idegenvezetővel a Wawelt – az egykori királyi várat – keressük fel, azon belül is a székesegyházat. Miután a templom elsősorban királyok temetkezési helye, így többek között itt tálaljuk Jagelló Ulászló síremléket, Nagy Lajos lányának, Hedvignek a nyughelyét, a Báthori-kápolnában pedig Báthori István sírját, aki ez Erdély fejedelme címe mellett a lengyel koronát is megszerezte. Innen lesétálunk a vár alatt elterülő
Belvárosba, ahol folytatjuk az ismerkedést. Hét évszázada Krakkó központja a 200 x 200 méteres szabályos négyzet alakú térség, a Rynek. A tér középen áll az egykori Posztócsarnok, melyben ma is díszmű- és emléktárgyak árusítóhelyei sorakoznak. A téren áll még az egykori városháza tornya, a Szt. Adalbert templom, valamint a tér legfőbb látnivalója: a Mária templom. Délután szabadidő, vagy látogatás a világhírű krakkói zsidónegyedben, Kazimierzben.

Visszaindulás Budapestre 21 órakor. Folyamatos utazás rövid technikai szünetekkel, éjszaka az autóbuszon. Érkezés Budapestre kora reggel, kb. 7-8 óra között.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. augusztus 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018.  augusztus 24-26.

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft/fő

Fix ülőhely: 2.500,- Ft/fő

Belépők + helyi idegenvezető (kb. 200 zloty)

BBP: 1.180,- Ft/fő


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Kft.
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére