Mai­Kupon

🚌 Autóbuszos utazás Zakopánéba 3 nap, 2 éjszaka szállással, reggelivel és wellnesszel, 1 fő részére 59.490 Ft-ért! Most fizetendő: 7.560 Ft!

Buszos utazás Zakopánéba 3 nap, 2 éjszaka szállással, reggelivel és wellnesszel, 1 fő részére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:59 990 FtElőlegben fizetendő:7 560 FtTeljes ár:59 490 Ft1% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Zakopane a Tátra lábánál fekszik, legendás, sajátságos aurájú üdülési központ, mely a górálok személyisége tesz még különlegesebbé. Zakopane a Magas-Tátra lengyel részének legfontosabb városa. Lengyelország téli központja, és egyben a határ mindkét oldalának legnagyobb olyan városa, amely közvetlenül szomszédos a Tátra ívével. A legmagasabban fekvő lengyel város.

1. nap: Indulás reggel 6:00-kor, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya) (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Folyamatos utazás a Felvidék gyönyörű tájain keresztül Lengyelországba. Első megállónk Besztercebányán. Séta Besztercebánya belvárosi részén, majd rövid fotószünet az Árva folyó fölé emelkedő sziklaszirten épült Árva váránál. Tovább indulunk a lengyel Tátra, és egyben Lengyelország legkedveltebb hegyi üdülő központjába, Zakopane-ba. A gorál népcsoport által lakott települést a Magas-Tátra gyöngyszemének hívják, gyönyörű faházai, hegyi környezete, és hangulatos sétálóutcája, piaca miatt. Megnézzük Zakopane gorál motívumokkal díszített templomait és a régi temetőt, ahol híres lengyelek vannak eltemetve. Este a szállás elfoglalása, vacsora.

2. nap: Reggeli után indulás a Nowy Targi nagyvásárba. Kisebb-nagyobb bevásárlásra tökéletes megoldás ez a piac, ahol lehet fizetni Zloty-val és Euro-val egyaránt. A piac kínálatának nagyon széles és színes a palettája: édességek, bőr- és szőrmeáruk, kerámiák, bútorok, ruhák, szőnyegek stb. várja az idelátogatókat. Aki már járt ott az tudja hová jön, aki még nem, az biztosan nem fog csalódni. Három órát töltünk a vásárban, majd
délutáni programként lehetőség nyílik egy felejthetetlen kirándulásra a Zakopane fölött magasodó Kasprowy-csúcsra kabinos felvonóval(1987m), ahol gyönyörű panoráma fogad minket. Aki ide nem szeretne felmenni a sétáló utcában töltheti az időt. Korai vacsora utána indulás a Goralski Potok fürdőbe. A Term Gorjacy Potok komplexuma összesen 22 db 34-40 °C -os termálvízzel töltött kültéri medencékből áll amelyek tökéletes kikapcsolódást biztosítanak mindenki számára. A Gorujemy Potok-i ásványvizes fürdő pozitívan hat a közérzetre és javítja a lelki komfortérzetet. Ezért a termálvizek kiváló terápiás és rehabilitációs szerek. Este visszatérés a szállásra.

3. nap: Reggeli után a délelőttöt Zakopaneban töltjük, siklóval eljuthatunk a Gubalowka hegyre (1128m), ahonnan csodálatos panoráma tárul a Tátrai hegycsúcsokra. Igény szerint lehetőség lesz ebédelni. Kb.: 13 órakor indulunk haza, hazaérkezés a késő esti órákban a kiindulási helyre.

A csomag tartalma:

 • az utazást busszal
 • a szállást
 • a reggelis ellátást a szervezést
 • a magyar nyelvű idegenvezető/csoportkísérést.

Részvételi díj nem tartalmazza:

 • a belépők árát
 • a 2 vacsorát
 • a biztosítást
 • az adminisztrációs díjat
 • az idegenforgalmi adót
 • városbelépési díjat helyszíni fizetéssel.

További fontos tudnivalók:

 • A vidéki fel-, leszállási helyek, mindig menetirány szerinti oldalon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját web oldalunkon olvashatják.) A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!
 • Az indulás előtt egy héttel semmilyen módosítás nem lehetséges (név, út, időpont, biztosítás, vacsora...)
 • Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő megfizetése esetén lehetséges.
 • Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!
 • Az utazások az időjárástól függetlenül indulnak, javasoljuk az évszaknak megfelelő öltözködést, az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet, esős időjárás esetén esőkabátot.
 • Az ülésrend a fix ülőhely feláras helyeken kívül, a befizetések sorrendjében kerül beosztásra az indulás előtt. Fix ülőhely:3.000 Ft/fő foglaláskor fizetendő. Akik együtt jelentkeznek mindenképp egymás mellett ülnek. Helyjegy foglalás: Ha az autóbuszokra fix ülőhelyet szeretnél igényelni, ezt 3 000 Ft/fő felár ellenében tudják csak biztosítani.
 • Amennyiben ez az utazás során nem realizálódik, 6 000 Ft/fő kárpótlási díjat fizetnek vissza.
 • 35 fő alatti létszám esetén 6.000 Ft/fő felár fizetendő, erről indulás előtt kapnak értesítést e-mailben.
 • Az iroda a program változtatás jogát fenntartja.
 • A pihenőhelyek mosdóinál fizetni kell, így jó ha rendelkezik apró pénzzel.
 • A belépők árát az utaskísérő/idegenvezető szedi össze a buszon. Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel készülni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerülnek.
 • A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
 • Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

Felszállási helyek:

 • Budapest, Budapest, 14. kerület,– Olof Palme sétány 5.(Városligeti csónakázó és Műjégpálya)
 • M2-es autópálya, Dunakeszi/Alagi- Pihenő, Shell benzinkút, 25-ös km kő
 • Rétság, MOL benzinkút, 61 km kő
 • Parassapuszta, határátkelő 88 km kő

Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. június 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat tartalma: Autóbuszos utazás Zakopánéba 3 nap, 2 éjszaka szállással, reggelivel és wellnesszel, 1 fő részére.

Most fizetendő: 7.560 Ft, a fennmaradó  51.930 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

Időpontok: 2023.04.07-09  BETELT!– húsvét, 06.23-25.

Foglalás e-mailen: adutours@adutours.hu a vásárlást követő 48 órán belül neveddel, elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím), a választott dátum és a kívánt felszállási hely megadásával. Ha többen utaztok az összes kuponkód és az utasok nevének megadása szükséges. A kupon megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Adminisztrációs díj: 2.000 Ft/fő. Idegenforgalmi adó+városbelépési díj: 75 PLN/fő. BBP biztosítás: 1.650 Ft/ fő (70 éves korig) BBP biztosítás: 3.300 Ft/fő (70 év felett).  Egyágyas felár: 20.000 Ft Vacsora: 11.000 Ft/fő/2 alkalom. Várható belépődíj tájékoztató jelleggel: kb.: 300 PLN/fő +2 €/Fő (helyszínen fizetendő). 35 fő alatti létszám esetén 6 000 Ft/fő felár fizetendő, erről adott esetben indulás előtt kapsz értesítést. Amennyiben egy időpontban a program valamilyen okból kifolyólag meghiúsulna, a kupon egy másik időpontban is felhasználható. Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
AduTours Utazási Iroda
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére