Mai­Kupon

Kategóriák

Automata szappanadagoló ajándék elemmel, és utántöltő záró kupakkal most kedvező áron 8 990 Ft helyett, csak 1 990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A leghigiénikusabb megoldás a kézmosásra az automata szappanadagoló. Otthon vagy a munkahelyen, minden körülmények között baktériummentes és tiszta kézzel élheted a mindennapokat.Ismerős az érzés amikor a BKV-n megfogtad az összes létező csúszós, zsíros kapaszkodót és utána alig várod, hogy hazaérve lecsutakolhasd a kezed mert mindenféle rémképek jelennek meg előtted, hogy vajon hány ezer bacilust szedtél össze egy rövidke út során? Esetleg a gyerek keze válik olyan szinten koszossá a játszótéren, hogy lemoshatatlannak tűnik de legalábbis nem szeretnénk, hogy bármihez is hozzáérjen amíg tisztává nem varázsoljuk. Ha pedig apjuk szerelte épp az autót és könyékig feketén ér haza, akkor pláne szükségünk van egy olyan szappanadagolóra amihez még véletlenül sem kell hozzányúlnia. Az automata szappanadagoló megoldja ezt a problémát.

Csak odatartjuk alá a kezünket és máris egy adagnyi szappant kapunk bele. Bármilyen folyadékkal megtölthető, ha akarjuk, akkor akár tusfürdő, mosogatószer vagy testápoló adagolónak is befoghatjuk. Kényelmesen és egyszerűen, sőt gazdaságosan kapjuk így a tisztítószert a markunkban. Nem kell kupakot nyomkodni és mindig megfelelő mennyiségű szappant adagol nekünk, így spórol pénzt és őriz minket a baktériumoktól.

Automata szappanadagoló
Gazdaságos
Könnyen kezelhető
Érzékelős adagoló
3 db AA elemmel működik (tartozék)
Utántöltőt záró kupakkal
A szappan tartó tartály nem tartozék
Az utántöltőt közvetlenül belehelyezheted

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A terméket telefonon vagy emailben tudja megrendelni!
Telefonszám: +36-70/600-8009
Email: net4uproducts@hotmail.com
Házhozszállítási díj: 890 Ft! (Egy postaköltségbe összesen 2 db termék fér bele!)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
NET4U Products Kft.
Cég
NET4U Products Kft
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére