Mai­Kupon

Autós vezetékes optikai egér választható színekben a Mindenmás webáruház kínálatából, most 6500 Ft helyett 2590 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Formabontó és nem hagyományos ajándékot szeretnél? A vezetés élményét biztosítja számodra az autó formájú, több színben választható különleges optikai egér. Amit ezzel az egérrel együtt ajándékba adsz: elegancia, kényelem, gyorsaság - tisztára, mint egy igazi autó. 


Mindenmás webáruház - Minden, amire nincs szükséged, csak nem tudsz nélküle élni! Termék leírása: Kisautó optikai egér 800 DPI felbontással.  Ergonomikus design jellemzi, melyet egyaránt jobb és balkezesek is könnyen tudnak kezelni. A görgője halk, működés közben az első és a hátsó lámpák kéken világítanak.

 

Választható színek: piros, kék, fekete, ezüst. A termékre a szolgáltató 1 hónap garanciát biztosít. 

 

Technikai jellemzők:

  • 800 DPI felbontás, 
  • Ergonomikus, kényelmesen használható,
  • USB illesztőegység, 
  • 3 gombos (görgővel), 
  • Méret: 10*5*3 cm

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 12-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A terméket át tudja venni személyesen vagy postai  úton ajánlott levél formájában. Kuponkód, pontos szállítási név, cím adatok, választott szín megadása: Regisztrálj a www.mindenmas.hu webáruházban és a számlázás rovatnál a megjegyzés mezőbe írd be MaiKupon kódodat!

 

Személyes átvétel: 2200 Monor, Petőfi S. u. 26.kizárólag előre egyeztetett időpontban. Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: 0670/304-1944. E-mail  cím: mindenmas@mindenmas.hu


Postai átvétel: Postai ajánlott küldeményként, előre utalás után történik a termék kiszállítása. . Számlaszám: TOP-Ép Bau KftK&H Bank 10402795-50526548-66851005A közlemény rovatban kérjük feltüntetni a szállítási nevet illetve címet! A szolgáltató számlájára utalandó összeg értéke 485 Ft. 


GARANCIA: A TOP-Ép Bau Kft (Mindenmás webáruház) garanciát ad minden termékre az átadástól számított 1 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mindenmás webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2200 Monor, Petőfi S. u. 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére