Mai­Kupon

Awozone ózongenerátor fertőtleníti és tisztítja a levegőt, fenntartva a csíra- és szagmentes környezetet! A termék 33.990 Ft helyett 13.590 Ft-ért rendelhető.

Awozone ózongenerátor - Termékek kupon
Utánvételes Akció
Eredeti ár:33 990 FtKedvezményes ár:13 590 Ft60% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!FONTOS! 

A szolgáltató a december 20-ig leadott rendelések esetén tudja garantálni a Karácsony előtti kiszállítást!

December 21 - 2020 január 4-a között leadott rendeléseket csak január 4 -a után szállítják ki.

Szabadulj meg a kellemetlen szagoktól, a baktériumoktól és a penészgombától!

Az újratölthető, hordozható Awozone ózongenerátor fertőtleníti és tisztítja a levegőt, fenntartva a csíra- és szagmentes környezetet!
Az ózonizáló készülék felveszi a környezetedben levő levegőt, és az oxigént ózonná alakítja, amely elpusztítja a baktériumokat, a vírusokat, az allergéneket (atkák, gombák, penész) és a kellemetlen szagokat!

Különösen hatékony zárt és kis helyiségekben, mint például hálószobák, szekrények, üzletek, cipős szekrények, éléskamrák, fürdőszobák, autók, hűtőszekrények stb.

Az ózon erős oxidáló hatása és egyéb tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas légtisztításra, fertőtlenítésre. Az Awozone ózongenerátor készülék a környezetben levő levegőt veszi fel, és az oxigént ózonná alakítja. Az ózon légnemű anyag, így könnyedén behatol olyan helyekre is, ahová tisztítószerekkel csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem lehet hozzáférni.
Felfrissíti a ház levegőjét, eltávolítja a kellemetlen szagokat, de még hűtőben/spájzban található élelmiszerek eltarthatóságát is növelheti.

Jól használható zárt és kis helyiségekben, mint például hálószobák, szekrények, üzletek, irodák, cipős szekrények, éléskamrák, fürdőszobák, autók, hűtőszekrények stb.

Az Awozone ózongenerátor használata rendkívül egyszerű és biztonságos! Közkedvelt berendezésként van jelen a mindennapokban, elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, az allergéneket

Könnyű és hordozható, így helytől függetlenül, mindenhová magaddal viheted.

Jellemzők:

  • 2 fertőtlenítő program
  • Ózonáramlás: 20 mg/h
  • Maximálisan kezelhető terület: 25 m²
  • Gomb: Be/Ki
  • Akkumulátor: Li-ion 3,7 V / 1500 mAh
  • USB töltés: mikro-USB-kábelt tartalmazza a csomagTeljesítmény: 3 W, 5 V/1A
  • Méretei kb.: 12 x 11,5 x 4 cm
  • Anyag: ABS

Figyelem! Ügyeljen arra, hogy a helyiségben ne legyenek emberek vagy háziállatok, miközben a készüléket bekapcsolja. Szellőztesse a helyiséget néhány percig használat után!
Az ajánlat feltételei

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

FONTOS! A terméket utánvéttel tudod megvásárolni, ha kosárba teszed és elindítod a vásárlást, ezzel a megrendelés aktív lesz és a terméket 10 napon belül szállítja is a szolgáltató.

A termék személyes átvételére nincs lehetőség, a kiszállítás díja 990 Ft, melyet szintén a termék átvételekor kell fizetni.

A termék átvételekor fizetendő: 13.590 Ft + 990 Ft.

Több termék esetében is csak egy szállítási díjat számítanak fel. (Egyszerre történő megrendelés esetén)

Szolgáltató
RGB International Kft
Cég
RGB International Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére