Mai­Kupon

Kategóriák

"AZ ADEPTUSOK ÜZENETE" címmel Orosz László Wladimir hermetikus, asztrológus előadása, június 1-én, szerdán, 18:30 kezdéssel a Lipták Villában, 3.700 Ft helyett 2.220 Ft-ért, a Szintézis Szabadegyetem szervezésében.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

"METAFIZIKAI REALIZÁCIÓ - Hermetikai-Alkímiai Tradíció..." sorozat keretében hallgathatjátok meg Orosz László Wladimir hermetikus, asztrológus előadását: "Az Adeptusok üzenete" címmel.

A Metafizikai Realizáció Útja sikerrel – „végleges” sikerrel vagy komolyabb „rész-sikerekkel” – csakis abban az esetben kecsegtethet, ha a Kereső Ember saját benső alkatához, személyében-ébredt individuális lelki–szellemi konstitúciójához, veleszületett érzelmi–mentális–akarati mintáihoz megfelelőképpen illeszkedő Útra lép. Modern világunkban – ahol szellemi (vagy olykor csak ilyennek álcázott) utak „túlkínálatával” találkozunk – az úton-járás hatásfoka és végkimenetele nagymértékben függ eme kezdeti helyes választástól, melyhez hibátlanul működő „benső iránytűre” és igazi Szellemi Önismeretre van szükségünk. A Hermetikai–Alkímiai Beavatás – noha „akciórádiusza” és realizációs célkitűzése ezen messze túlmutat – alapszinten (és főként kezdeti lépéseiben) „önfeltáró”–önmegismerő tevékenységként is felfogható, hiszen az Alkimista már csak a ’Klauzúra’ által meghatározott alaphelyzetéből adódóan sem teheti meg, hogy ne mérje fel aprólékos műgonddal önnön kvalitásait és erőit – benső defektusaival, hiányosságaival és gyengeségeivel egyetemben.

Az Adeptusok üzenete / A képi nyelv és a nyelvi kép(ek) dekódolása:

A Hermetikus ’Kabala’ Fulcanelli és más alkimisták szerint – A ’Szubtilis Nyelvtudati Hálórendszer’ – A Nyelv Alkímiája – Az Álmok – A római ’Porta Alchemica’ feliratainak néhány sajátossága a Hermetikus Kabala „szabályai” szerint – Motívumról motívumra haladva fogunk értelmezni egy (nyilvánvalóan alkimisták által kódolt) rövidebb Grimm-mesét az előző előadások keretében megszerzett ismeretek felhasználásával – Alkímiai emblémák és metszetek elemzéseAz előadóról: Orosz László Wladimir (hermetikus, asztrológus) több könyv és publikáció szerzője, a szinoptikus asztrológia elméletének megalkotója. "Szivárványhídon át" c. művében ezoterikus színelméletét mutatja be, "A Jelen és az Időben" az asztrológiai kontextusban megjelenő Szabad Akarat és Determinizmus paradoxonát vizsgálja, de írt könyvet C. G. Jung komplex pszichológiájának spirituális vonatkozásairól is. Fontosnak tekinthetőek még azon tanulmányai is, melyek keretében szépirodalmi művek/életművek szellemi szintű értelmezését célozza meg (Komjáthy Jenő, Weöres Sándor, Ibsen Peer Gynt-je, Jack London).


További információk: http://www.szintezis.info.hu/Tanfolyamok/KURZUSOK-2016-tavasz 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 1-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupont a helyszínen, a rendezvény előtt tudjátok jegyre váltani.

Időpont és helyszín:

2016. Június 1. (szerda) 18:30-21:00 h

Lipták Villa, cím: 1146 Budapest, Hermina u. 3.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SZINTÉZIS Szabadegyetem
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1146 Budapest, Hermina u. 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére