Mai­Kupon

Az autókat legalább évente átvizsgálják, itt az idő, hogy önmagára is gondoljon! Most 55 % kedvezménnyel, végeztethet arteriográfos vizsgálatot, hogy megtudja milyen állapotban vannak az erei!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Itt az idő a nagy átvizsgálásnak! Érvizsgálat (Arteriográf): Az erek állapotának vizsgálata, a szív- és érrendszeri rizkófaktorok kiszűrésére.

A szív- érrendszeri betegségek Magyarországon a vezető halálokok közt vannak, és a mozgásszegény életmód következtében egyre több embert érintenek. Az arteriográf már akkor kimutatja az elváltozást, amikor még nincsenek panaszok. A korai felismeréssel mozgás, táplálkozás és életmódbeli változások révén a folyamatok megállíthatók, illetve normalizálhatók, szükség esetén kezelhetők. Mi az arteriográfos érvizsgálat?

A friss, oxigéndús vér szállítását végző erek az arteriák. A megfelelő működéshez elengedhetetlen az érfalak rugalmassága, mely az alkalmazkodóképességet biztosítja. Az arteriográf az artériás érfalak vizsgálatát végző berendezés. A kapott számítógépes kiértékelés pedig az arteriogram. 

Mi az arteriográfos vizsgálat célja?
A vizsgálat célja az arteriás érfalak rugalmasságának megállapítása.

Mit mutat ki az arteriogram?
1. az érrendszer falának rugalmatlansága (az érfal összehúzódott, merev állapotában nem képes alkalmazkodni a szervezetet érő hatásokra, nagy a perifériás ellenállás) = augmentációs index (Aix)
2. a főütőér (aorta) merevsége (az érelmeszesedés okozta elváltozások kimutatása) = aorta pulzushullám terjedési sebesség (PWV)

Hogyan történik a vizsgálat?
A vizsgálat fekvő testhelyzetben elvégzett többszöri vérnyomásmérésből áll. A mérés során a nyomás és pulzushullám adatokból az arteriográfos vizsgálat az érfalak állapotáról ad képet.

Miért fontos az arteriográfos vizsgálat, mi a szerepe a megelőzésben?
A készülékkel végzett mérés fájdalommentes, és képet ad az arteriás erek állapotáról. Ezáltal az érfalban történt változások kimutatásában, az érelmeszesedés és a szív-érrendszeri betegségek rizikójának meghatározásában nagyon fontos szerepe van. Az erek rugalmatlanságának csökkenése, az érfal merevsége számtalan okból bekövetkezhet: stresszes életmód, érelmeszesedés, magas vérnyomás, emelkedett koleszterinszint stb.. A szív- érrendszeri betegségek Magyarországon a vezető halálokok közt vannak, és a mozgásszegény életmód következtében egyre több embert érintenek. Az elváltozások lassan alakulnak ki, gyakran a már visszafordíthatatlan működészavar regisztrálható. Az arteriográf pedig már akkor kimutatja az elváltozást, amikor még nincsenek panaszok, de az érfalban elindultak a zavaró elváltozások. Alkalmas meglévő betegségek kapcsán az érfalra ható szövődmények, súlyosbodását kimutatni. A korai felismeréssel mozgás, táplálkozás és életmódbeli változások révén a folyamatok megállíthatók, illetve normalizálhatók, szükség esetén kezelhetők. Az arteriográf az artériák merevségét, a pulzushullám terjedési sebességét méri, információt ad az erek ellenállásáról, az endothel diszfunkció mértékéről. Egyszerűsége, gyorsasága révén rutin szűrővizsgálatként alkalmazható módszer a napi gyakorlatban az érelmeszesedés korai felismerésében. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalmazza a vizsgálatot és a tanácsadást.

Kupon beváltható: Fittkontroll Laboratórium 1134 Budapest Dózsa Gy. út 53.

A vizsgálatelőtt időpont egyeztetés szükséges:

Telefon: 06-1-320-24-83; 06-70-621-60-77 (8:30 - 15:30- ig)

További információk: info@fittkontroll.hu, web: www.fittkontroll.hu 

A kupon érvényes 2011. augusztus 01. - 2011. szeptember 30. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pasaréti út 11-13. Cardio Control rendelő
Cég
CARDIO CONTROL – FITTKONTROLL Laboratórium
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, XIII. kerület, Dózsa György út 53.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére