Mai­Kupon

Az egészséges életmód a konyhában kezdődik! 8 részes kerámiabevonatos tepsi készlet most nagyon kedvező áron 12 990 Ft helyett 65% kedvezménnyel,
mindössze 4490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is mosható!

Most egy 8 részes Peterhof kerámia tepsi készlet lehet a tiéd!Egész nap a munkában robotoltál, otthon viszont éhes szájak várnak, és te nem tudod, mi legyen a vacsora? Szeretnél valamit gyorsan összedobni, ami aztán felügyelet nélkül szépen megsül, te pedig elnyúlhatsz a kanapén pár percre pihenni? Vagy egyszerűen csak jó lenne gyorsan valami finomat készíteni?

Válassz egy egyszerű tepsiben sült vacsora receptet, amivel nem kell sokat pepecselni és garantált lesz a siker!

A készlet tartalmaz három különböző méretű tepsit, mindegyikhez méretében passzoló grillrácsot, valamint fordító és merőkanalat is, hogy ne csak a sütés, a tálalás is könnyen menjen.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 21-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A termékre 1 hónap garancia van!
Szállítási költség az ország egész területén: 830 Ft!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
M.K. Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére