Mai­Kupon

Az élet, bocs az étel sója! 2 kg parajdi étkezési só csak 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Só nélkül nehezen elképzelhető az étel. Minőségi sót használva meg még finomabb ételek készíthetők! Most a magyarok által több, mint ezer éve használt sót kínáljuk kedvező áron! 2 kg csak 900 Ft!A világon egyetlenegy helyen, a budapesti Vámház körúton található Parajdi Sópincében lehet Parajdi Étkezési Sót vásárolni. Jól érti, Parajdon sem! Ebből a sóból kap most 40% kedvezményt!

A Parajdi Étkezési Só — a Székelyföld fehér aranya — a Kárpát-medence leghíresebb sóbányájából kézzel válogatva, frissen őrölve, egyedileg csomagolva kerül az Ön asztalára. Teljesen természetes állapotban, nincs hozzáadva se elvéve belőle semmi, úgy, ahogy 310 m mélyből a felszínre került.

 

Borbás Marcsi megnézte, honnan jön és mire jó a parajdi só:

http://www.gasztroangyal.hu/hu/videogallery/video/47/

 

Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. KERMI Osztálya által bevizsgálva, a magyar étkezési só szabvány minden előírásának megfelelően, káliummentesen, a biotermékekben is felhasználható formában ajánljuk mindenki asztalára. Ez a legegészségesebb só környezetünkben, ezt fogyasztotta nemzetünk az elmúlt ezer évben, és ezt a bányát látogatja meg manapság is közel félmillió ember évente — nem véletlenül. Reményeink szerint a Parajdi Só rövidesen bekerül a Magyar Értéktárba és azokba a Hungarikum termékekbe, amelyek előállításához sóra van szükség.

Ezt a különleges étkezési sót ajánlja Önöknek mostantól mindennapi használatra a Parajdi Sópince. Aki csak egyszer is megkóstolja, az megtudja, milyen az igazi natúr kézműves só, és nem vágyik másra!

 

További kedvezmény minden vásárló részére egy félárú belépő a parajdi Sópincébe —1.000 Ft helyett  500 Ft–ért. Ezt a helyszínen kell fizetni. Akár egy egész napot tartózkodhat, pihenhet Sópincében. A szűrt, tiszta levegő és a beépített 50.000 kg parajdi só garantáltan elvégzi az éves nagytakarítást légutaiban, a különleges és nyugtató környezet egyszerűen ráadás.

 

A Sópince boltjában további, a parajdi sóval és Székelyfölddel kapcsolatos, máshol nem kapható termékeket vásárolhat kedvező áron.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A só személyesen átvehető a Parajdi Sópincében: Budapest IX. kerület, Vámház körút 11. Vigye magával a kinyomtatott kupon(oka)t!

 

Postai szállítás is lehetséges, ára 1670 Ft 20 kilóig. Ez esetben e-mailben küldje el a kapott kuponokat a parajdisopince@gmail.com e-mail címre, és írja meg a pontos szállítási címet!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parajdi Sópince
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1093 Budapest, Vámház körút 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére