Mai­Kupon

Kategóriák

Az élet elixírje a multi star komplex tőzegáfonyalé, vitaminokkal, nyomelemekkel 500 ml 13.650 Ft helyett 10.240 Ft-ért. egészségesen és fitten még télen is.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A MULTI STAR 67 fajta ásványi anyagot és nyomelemet, 11 fajta vitamint, 16 fajta aminosavat, és 3 fő enzimcsoportot tartalmaz, segíthet a civilizációs betegségek és degeneratív elváltozások megelőzésében, valamint a gyógyulási folyamatok nagyszerű kiegészítője, főleg az alternatív gyógymódok esetén. Az ásványi anyagok és nyomelemek minden sportoló számára létfontosságúak, ez érvényes a szabadidős sportot végzőkre is, hogy szervezetüket megvédjék az idő előtti elhasználódástól vagy az esetleges hirtelen halált okozó összeomlástól. A mikroelemek növelik az energiát és kitartást, gyorsítják a kimerítő versenyek utáni regenerálódást.A készítmény a vitaminokon, ásványi anyagokon és nyomelemeken kívül egyéb, táplálkozás-élettani szempontból értékes hatóanyagokat, így aminosavakat, alfa-liponsavat, citrus bioflavonoidokat, inozitot, kolint, luteint, likopint és gyógynövényeket tartalmaz.


Valamennyi hatóanyag részt vesz a szervezet védelmi rendszerének, normális működésének fenntartásában. Hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez.


A B-vitaminok nélkülözhetetlenek az idegrendszer normál működéséhez, részt vesznek a sejtszintű fehérje-, szénhidrát-, zsíranyagcserében, a sejtek energiatermelő folyamataiban.


Az antioxidáns hatású komponensek (C-, E-vitamin, szelén, cink, polifenol-tartalmú összetevők) a szervezet védekezését segítik a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal, így a sejtek öregedésével szemben.


Az A-vitamin, a nyálkahártya, haj, bőr, köröm és szem egészséges működését segíti, de részt vesz a szilárd csontrendszer kialakításában és szerkezetének megőrzésében is. A D-vitamin a kalcium és foszforfelszívódásához, csontokba való beépüléséhez nélkülözhetetlen, szükséges a normál sejtosztódáshoz is. Az ásványi anyagok közül a kalcium és a magnézium szintén a csontok szerkezetének kialakításában és fenntartásában vesznek részt, de szükségesek az idegrendszer normál működéséhez is.


A termék hatóanyagai:

• részt vesznek az aminosav-, fehérje-, szénhidrát- és zsíranyagcserében, az energiatermelés folyamataiban

• szükségesek az idegrendszer megfelelő működéséhez


Segíthetnek:

• antioxidáns és tumorellenes hatásukkal

• kivédhetik az enzimek roncsolódását

• lassítani a központi idegrendszer öregedés okozta lanyhulását

• lassítani a szemek öregedését

• részt vesznek a normál vérképzésben


Javasolt adagolás: Naponta 2× 15 ml, gyermekek 15 ml, sportolók 2× 15–30 ml (30 ml = 1 kupak)


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. december 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A termék szállítási költsége 1.060 Ft.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
M.K. Kft.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére