Mai­Kupon

Az életed nem ott tart, ahol te szerinted kéne? Úgy érzed, mindent megtettél, mégsem haladsz előre? Tudd meg a titkot a Gazdagságra vagy ítélve című e-bookból!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gazdagságra vagy ítélve! Egy lehetőség, egy kiút a pénztelenségből! Élj vele Te is! Pdf formátumú eBook. 

Igényes kiadvány gyönyörű képekkel illusztrálva, 110 oldalban az élet minden területére kiterjedő "titkos tanok":
Félelmeid és a múlt elengedésével egy szabadabb életet élhetsz.
Párkapcsolati és emberi kapcsolataid javulni fognak.
Tudatalattid átprogramozásával bármit elérhetsz, amit csak akarsz.Az univerzum számára nem létezik korlát. 1 forintot éppolyan könnyű megteremteni, mint 10 millió forintot. A folyamat ugyanaz. Egyetlen ok, amiért az 1 forint könnyebben megy: a fejedben lévő hiedelem, hogy 10 millió forint nagyon sok pénz! Ha azonban bérből és fizetésből élsz, a korlát mindig a fejedben lesz.

Tudod a fizetésedet minden hónapban, hogy mennyi lesz? Persze. Hellyel-közzel. Akkor nem is vársz ennél többet! Nem is lehetsz gazdag! Ebben a helyzetben nem tudod átvágni tudatalattidat, tehát öt év múlva is itt fogsz tartani!

Minden korlát, csak elménk illúziója! Nagyon pontosan kell tudnod, hogy mit akarsz. Az univerzum egy tükör, saját gondolataidat tükrözi vissza.

Mindent elérhetsz, amit elhiszel.
Engedd el félelmeidet, amit szüleidtől tanultál, amit bebeszéltek neked, amit magadról eddig hittél. Nincs semmi, ami megakadályozhatna, hogy elérd, amit akarsz. Állj a saját lábadra, és hited átsegít minden nehézségen. A vonzás törvénye itt fog neked segíteni.

Amit elérünk, nem azon múlik, hogy mennyit dolgozunk, hanem azon, ahogyan az energiát áramoltatjuk.

Gazdagságra vagy ítélve! A megoldás egy karnyújtásnyira van tőled. Hogy mit kell tenned? Át kell programozni az agyadat.

Én is ezt tettem.

Válásom hatására kialakult bizonytalan anyagi helyzetem, gyermekeim és egészségem elvesztésétől való határtalan félelmem ébresztett rá, hogy senkire nem számíthatok, csak saját magamra. Kudarcok sorozata ellenére hitem és meggyőződésem töretlen maradt, egy élhető élet megteremtése iránt. Több tucat önképző szakirodalom és előadás meghallgatása után fokozatosan alakult ki bennem egy kép arról, hogy hogyan is működik az "Életjáték". Évekig kerestem, hogy mi a titka a sikernek. Vajon, mit tudnak a " Nagykutyák", amit Én nem. Kerestem a kulcsot, és most itt tartom a kezemben. Rájöttem, hogy a "Nagykutyák" sem különbek sokkal, mint TE... Életem legcsodálatosabb kincse lett, mely boldogságot, elismerést és gazdagságot adott nekem. Magabiztossá tett a tudat, hogy az életemet én irányítom. Én megtettem az első lépést, és győztem! Most a Te kezedben van a döntés, Te döntöd el, mit akarsz kezdeni az életeddel.

Ha kételkedsz, ha azt gondolod, hogy ez badarság, ám legyen. Ha így gondolod, még nem jött el a TE időd... De! Gondolj bele: hol leszel öt év múlva, ha így folytatod az életedet, ahogyan most éled? Van esélyed a boldogságra? Van esélyed a sikerre? Van esélyed a válság miatt, szépen gyarapodó bankszámládban gyönyörködni? Nyugodt lesz a lelkiismereted, hogy kihagytál egy lehetőséget, amelyre annyira vártál, hogy megold életed összes fájdalmát? Tudod milyen érzés hirtelen gazdagnak lenni? El sem tudod képzelni!! Ezt elhiheted. Én tudom. Imádom a pénzt. A gyerekeim még jobban...

Hagyd abba az önsajnálatot, és tegyél valamit végre: ÖNMAGADÉRT! Te is meg tudod csinálni, csak tedd meg az első lépést. A többi jön magától...

Ha nem teszed meg, évek múltán is egy helyben fogsz állni, míg barátaid elmennek melletted, és már nem hallgatják tovább "szerencsétlenségedet". És az élet kegyetlen törvényeket diktál. Kétségbeesetten fogod kérdezni tőlük: " Nekem miért nem szóltatok?" A válasz pedig tömör, egyértelmű és fájdalmas lesz: "Szóltunk!"

Könyvem egy olyan egyszerű és bevált programot ad, melyre felteheted az egész életedet, és utánozni, követni akarnak majd, keresik, hogy mi a Titkod! "Irigyelni fognak, legyen ez elég!"

Ne hagyd, hogy elmenjen melletted az élet. Senki nem fogja levenni a válladról a terhet. Életed az elmédben van. Urald, és megtalálod a kincset!

Egy dolgot azonban jól jegyezz meg: Ha nem akarsz tenni gazdagságodért, nem hozol áldozatot, úgy gondolod, hogy könnyebb nyomorultul élni, hiába keresed a "titkot"!  Nem kapsz semmit az élettől! Ezt biztosan tudom! Teremtő vagy, de nem mindenható!

Ha sajnálod a pénzt a könyvért, vegyél egy pulcsit, és kérdezd meg tőle: miért vagyok én ilyen szerencsétlen? Ha nincs rá MOST pénzed, neked van a legnagyobb szükséged rá. Mert megnyugtatlak, 5 év múlva sem lesz!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

KUPON BEVÁLTÁSÁNAK MENETE: Küldd el a kapott kuponkódot a kupon@yohanna.hu címre.

A kapott visszaigazolás alapján az e-book letölthető az internetről.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Titkos Tanoda
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére