Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Az Eszterházyak nyomában, egynapos buszos utazás a kismartoni Eszterházy-kastélyhoz és Fraknó várához egy főnek 9.990 Ft helyett 7.990 Ft-ért. Most fizetendő 1.000 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az utazás programja:

Indulás Budapestről reggel 6 órakor. Találkozás 5:45-kor a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Utazás Ausztriába, útközben egy pihenővel. Az első állomás Forchtenstein városa (Fraknó). A várfalakról lélegzetelállító panoráma kínálkozik, de a vármúzeum látványos kiállítása miatt is kihagyhatatlan látnivaló. A várban megnézhetitek az Eszterházyak kincstárának gazdag gyűjteményét, mely az egyetlen, eredeti helyén megőrzött, főúri kincseskamra.
Továbbutazás Eisenstadtba (Kismarton), ahol ebéddel egybekötött kastélylátogatáson vesztek részt. A program az ebéddel kezdődik, amit a híres Henrici étteremben szolgálnak fel, az Eszterházy és a magyar konyha specialitásait kóstolhatjátok meg. Ezután helyi vezetéssel körbejárjátok az Eszterházy-kastélyt, mely Burgenland legszebb barokk kastélya. A program kb. 2,5 órás. Aztán séta a kastély mögötti közel 50 hektáros parkban, ahol négy tó, számos egzotikus fa és cserje található. A séta során megnézitek a pálmaházat (Orangerie), a Leopoldina-templomot, amelyben a világhírű olasz szobrász, Canova alkotásának másolatát találjuk Esterházy Leopoldináról. Érdemes felmenni a kert legmagasabb pontján álló Mária-templomhoz, a glorietthez, melynek teraszáról szép kilátás nyílik a városra. A kastélylátogatás után rövid városnéző séta, majd szabadprogram.

Hazaindulás Budapestre 18 óra körül, hazaérkezés az esti órákban

A csomag tartalma:

Utazás autóbusszal
Szervezési díj
Magyar nyelvű idegenvezetés

Belépők: Fraknó vára 11 EUR/fő, Eisenstadt Eszterházy kastély ebéddel 27 EUR/fő, mely összeget a csoportkísérő az autóbuszon szedi össze. (A belépőjegy és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát az iroda fenntartja.)

Az ajánlat nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést, a biztosítást, és a regisztrációs díjat (1.500 Ft/fő)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. október 27-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás választható időpontjai 2018. szeptember 01. és október 27.

Most fizetendő 1.000 Ft, a fennmaradó 6.990 Ft-ot az utazást szervező Budavár Tours Utazási Irodánál kell rendezni, a kupon megvételét követően (24 óra) jelentkezni kell az utazást szervező irodánál a korlátozott helyek miatt. Az akciós ár miatt a teljes összeget adatküldéstől számított 48 órán belül egyben be kell fizetni.

Felszállási lehetőség:

Budapest, Népliget, Hell Miksa sétány, Planetárium tábla
M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
M1-es autópálya, (Tatabánya) Turul pihenő 57 km kő vagy autópálya melletti McDonald’s parkoló
M1-es autópálya,(Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Fontos információk:

Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van, a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.
Amennyiben fix, általad kiválasztott ülőhelyet igényelsz a buszon (melyet végig neked tartanak fent, vidéki felszállás esetén is) díja: 1.000 Ft/fő abban az esetben ezt is ebben a levélben jelezd.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budavár Tours Utazási Iroda
Cég
Budavár Tours Utazási Iroda Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére