Mai­Kupon

🚌 Az igazi Dunakanyar - Dömös – Visegrád - Nagymaros – Zebegény. Egynapos buszos kirándulás 1 főnek májusban 6.490 Ft helyett 4.000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Dunakanyar – szűkebb értelemben – a Duna Esztergom és Budapest közötti szakasza. Tágabb értelemben idesoroljuk még a Duna íve által bezárt jobb parti vidéket, valamint a folyamtól északra emelkedő Börzsöny hegység nagyobbik, Pest megyéhez tartozó felét. Ezen a részen a folyó a Börzsöny és a Visegrádi-hegység között folyik, folyásiránya nyugat-keletiről észak-délire változik. A Duna áttöréses völgyre jellemző, változatos hegyvidékektől övezett. Szépen gondozott parkerdők, vadrezervátumok, természeti ritkaságok, hazai viszonylatban fontos klimatikus folyóparti üdülőhelyek, szigetek, vízi-, és télisport lehetőségei együttesen alkotják természeti értékeit.A kirándulás programja:

Kirándulásunkat Dömösön kezdjük. A település már az Árpád-házi királyok kedvelt tartózkodási helye volt. A gyönyörű dunakanyari tájon már a XI. században kastély állott. 1063-ban I. Béla királyra itt omlott rá tróntermének mennyezete, amely halálát okozta. Az épület konzervált maradványai mai napig megtekinthetők.(Belépő: felnőtt: 500,-Ft/fő, nyugdíjas: 250,-Ft/fő, 6 év alatt és 70 év felett ingyenes) Visegrádra érkezve megismerkedünk. A Királyi Palotával, a Salamon toronynak ismert egykori lakótoronnyal és a meredek falon álló Fellegvárral, aminek teraszáról szép kilátás nyílik az előttük elterülő festői tájra.(Belépő: felnőtt: 1.500,- Ft, nyugdíjas, diák: 550.- Ft/fő, 6 év alatt ingyenes)
Innen Nagymaros felé folytatjuk utunkat, kompon átkelve.(komp jegy: felnőtt: 630,-Ft, nyugdíjas: 560,- Ft.) A meredek Szent Mihály hegy és a sziklás Ördög-hegy keleti lejtőjén fekvő település a Dunakanyar egyik legvonzóbb pontja. Utcáin sétálgatva megtekintjük a Szent Kereszt tiszteletére felszentelt római katolikus templomát és Kittenberger Kálmán egykori lakóházát (kívülről).
Utolsó állomásunk Zebegény, ahol az erdélyi származású Kós Károly tervezte templommal, a Szőnyi István Emlékmúzeummal és Farkas Vince hajóskapitány gazdag gyűjteményével ismerkedünk. (Belépő: kb. 1.000,-Ft)

Visszaérkezés 20 óra körül.

Egyéb költségek:

- Belépők
- Fix ülőhely foglalási lehetőség: 1.000,- Ft/fő
- Adminisztrációs díj: 1.000,-F/fő (irodában kötelezően fizetendő)

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. május 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. május 30. (szerda).

FONTOS! A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256, email cím: kalandozas@t-online.hu

Egyéb költségek:

- Belépők
- Fix ülőhely foglalási lehetőség: 1.000,- Ft/fő
- Adminisztrációs díj: 1.000,-F/fő (irodában kötelezően fizetendő)

Találkozás: 7.00 órakor, a Blaha Lujza téren
Indulás: 7.30 órakor


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére