Mai­Kupon

Kategóriák

Az UNESCO és a Balkán kincsei! Szeptemberi kalandutazás Boszniába, akár raftinggal! Most a 6 napos program, szállással, utazással 1 fő részére kedvező áron 29 990 Ft + 60 Euro! Most fizetendő: 4 500 Ft!

Az UNESCO és a Balkán kincsei - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:50 000 FtElőlegben fizetendő:4 500 FtTeljes ár:29 990 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az ajánlat tartalma: 6 napos program, szállással, utazással Boszniába 1 fő részére
Időpont: 2015. szeptember 1-6-ig1.nap:
Indulás az esti órákban. Felszállóhelyek: Budapest (Hősök tere – 23:00), Szeged, Kecskemét, Szekszárd. Éjszakánk utazással telik.

2.nap:
A reggeli órákban belépünk célországunkba, Bosznia-Hercegovinába, mely számos természeti szépségével, ősi kultúrájával és nem utolsó sorban gasztronómiai finomságaival vonzza az idelátogatókat.
Első állomásunk Szarajevó, Bosznia-Hercegovina fővárosa a különböző kultúrák találkozási helye. A legérdekesebb természetesen a Bascarsija, azaz a török városrész, amit számtalan üzlet, bazáros, apró kávézók és éttermek jellemzik. Az Óváros legfőbb nevezetessége mór stílusú díszes Sebilj kút.
Szarajevótól búcsúzva szállásunk felé indulunk, Konjic törökkori kisvárosa felé, ahol tartunk egy rövidebb megállót, majd a Prenj hegységben a panoráma utunkon felfelé haladva, igazi bosnyák autentikus hangulatban elérjük a szállásunkat, mely egy látványos gleccser tó, a Boracko-tó mellett fekszik.
Szobakiosztás után, a nap hátralevő részét pihenéssel tölthetjük.

    

 

3.nap:
A közös reggelit követően, délelőtt elindulunk egy adrenalin dús fakultatív raftingolásra, vadvízi evezésre a Neretva folyóra.
A helyszínen neoprén ruhát, mentőmellényt és sisakot kapunk, majd csónakokba szállva a profi vezetőnkkel elindulunk a kb. 20 km-es vadvízi kalandra.
Kristály tiszta víz, kisebb-nagyobb zúgók, lenyűgöző zöldellő természet, sziklafalak, különleges Body Rafting is várnak ránk. Programunk egy bosnyák helyi különlegességekből álló bőséges étkezést is tartalmaz.
A fergeteges hangulat garantált!

     


Az rafting ideje kb. 4-5 óra. A pálya nem veszélyes, nem kötelező evezni, előképzettség nélküli programot állítottunk össze, igény szerint lehetőség van a pálya nehézségi fokát növelni.
A program fakultatív. Ár kb. 33 Euro – helyszínen fizetendő (fényképek készítését is tartalmazza). Aki a raftingot inkább kihagyná, annak van lehetősége a szálláson maradni és fürdeni a Boracko gleccsertóban és élvezni a minket körülvevő természetet.

4.nap:
Reggeli után Bosznia legismertebb, legelragadóbb, varázslatos városába, Mostarba indulunk. Az ország jelképe a szintén Csontváry által megörökített Öreg-híd, mely a Neretva folyó felett 21 m. magasan ível és köti össze az óváros két felét.

    

Mostarban számos látnivaló található és lesz időnk akár vásárolni a török bazárban vagy eltölteni egy ebédet. Mostar után délután a csodás Buna folyó mellé épült Blagaj faluba megyünk. Blagaj híressége a derviskolostor, mely a Buna-forrásnál magas sziklafal lábánál épült, a látvány lenyűgöző. A derviskolostor belső termeit is megtekintjük. Késő délután a szállás felé vesszük.

5. nap:
Reggelinket elfogyasztva, útnak indulunk Dubrovnik felé, ahová a délelőtti órákban érkezünk és a nap további részét Horvátországban töltjük.
Elutazunk Dél-Európa egyik legszebb városába, Dubrovnikba, ahol helyi idegenvezetőnk mutatja be a várost. Az óváros 25 m magas falakkal van körülvéve, melynek tetején végigsétálva páratlan panoráma tárul elénk.


Egyik oldalról masszív mészkőhegyek, másik oldalról az Adriai tenger határolja Dubrovnikot, a világ egyik legszebb és legjobb állapotban megmaradt középkori városát. Óvárosának érintetlen műemlék együttese szerepel az UNESCO világörökségi listáján is.
Az egész óvároson körülvezet a Placa, vagy Stradun, a széles főutca csillogó fehér köveivel, kávézóival és kis üzleteivel. Ezen az utcán minden ablak, ajtó az üzletek kirakatai és bejárata egyforma, olyan ahogy a középkorban felépítették. Sok turista szerint a Stradun a világ legszebb utcája.
Majd szabadprogram keretében  lehetőség van pl a várfalon egy sétát tenni (kb. 100 kn/fo (14€) vagy fürdeni, napozni a dubrovniki parton.


A kristálytiszta tengervíz közelsége csak fokozza a vidék rendkívül gazdag növény- és állatvilágának élményét. A Dubrovniki Riviérát a horvát tengerpart egyik legcsábítóbb színhelyeként is emlegetik. A városfalak alatti strandot nem egy idegenforgalmi magazin is kontinensünk egyik legfestőibb fekvésű strandjaként emlegeti –méltán, hiszen valóban egyedülálló élmény a több mint fél évezredes, impozáns falak alatt fürdőzni! Estefelé hazafelé vesszük az irányt.

6. nap:
Hazaérkezés a délelőtti órákban. Az egyes programok az időjárás és a helyi szokások függvényében felcserélődhetnek!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. augusztus 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 4 500 Ft, a fennmaradó összeget a szolgálatónak kell kifizetni!

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Engedély szám: U-001630

Utazás ára: 29 990 Ft. + 60 Euro (kiránduláskor)
Ár tartalmazza: az utazást turista autóbusszal, 3 éjszaka szállást vendégházakban, magyar nyelvű csoportkísérőt, ÁFÁ-t, illetéket.
60 Euro a kiránduláskor fizetendő! (tartalmazza az 5 napi programokat, 3 reggelit, belépőjegyeket, helyi idegenvezetést Dubrovnikban, behajtási illetéket Dubrovnikban, idegenforgalmi adót).

A rafting külön fizetendő – kb. 33 Euro!

Szállás: Igényes, kultúrált, hangulatos 3 csillagos vendégházakban 2,3,4 és 5 fős szobákban, egyszerű bútorzattal. Szobák egy részénél 2 szoba használ egy fürdőszobát. 

Tudnivalók: Boszniába utazáskor érvényes, kártyás személyi igazolvány vagy útlevél szükséges. Az utazás nem megerőltető, de a kalandutazásnak a legtöbb esetben szerves része olyan természet közeli helyszín, ami szinte sok esetben a lakott területektől távoli, ahol nem számíthatunk a megszokott civilizáció jó néhány fontos vívmányára. Szállásainkat úgy választottuk ki, hogy azok természetközeliek legyenek, hangulatosak és illeszkedjenek az utazás vagy a természetben végzett tevékenység stílusához. Ezek a szállások azonban egyszerűbbek, mint a nagyvárosokban szokásos hotelek. A kalandutazásra stabil, kényelmes cipőt ajánlunk. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért, cégünk erősen ajánlja valamely utasbiztosítás megkötését.

Utasbiztosítás külön köthető: normál - kb. 560 Ft/nap, raftingos – kb. 750 Ft/nap

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Las Palmeras Tours
Cég
Las Palmeras Tours Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére