Mai­Kupon

Azonnal kedvezmény üzemanyagra, telekommunikációra, élelmiszerre, ruházatra és még sok minden másra a Kedvezmény Parknál! Spórolj és keress pénzt a mindennapos vásárlásaiddal!Több mint 1150 elfogadóhely!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

A Kedvezmény Parkban minden fűszálon egy újabb kedvezmény vár, hogy minél több pénz maradjon a zsebedben.  A kedvezménykártya éves díja 10.000 Ft és az aktiválódás napjától számított egy naptári évig érvényes, amiért számtalan kedvezményt nyújtunk Neked partnereinken keresztül, és folyamatosan keressük a leghasznosabb és legjobb elfogadóhelyeket, hogy mindig mindent akciósan szerezz be és a teljes ár csak egy rossz emlék, egy vicc legyen a számodra!

 

Kiemelt elfogadóhelyeink:

 

  • Agip
  • Burger King
  • Unix
  • Ez Wash
  • Hertz
  • Játékvár
  • Arena
  • Thomas Jeans

 

 

 

A kupon beváltására előzetes egyeztetésre van szükség!

  

Spórolj!

 

Kártyánkkal azonnali kedvezményekre leszel jogosult a több mint 1150 elfogadóhelyünknél és havonta akár több tízezer forintot is megspórolhatsz. Szólj barátaidnak is és adózott passzív jövedelemre tehetsz szert, amelyet a saját bankszámládra utalunk! Még vállalkozói engedély sem kell a jutalék felvételéhez! Nézd meg már most, hogy mennyit spórolhatsz! Az elfogadóhelyek listáját, melyet folyamatosan újabb és újabb kitűnő partnerekkel egészítünk, ki honlapunkon találod.

 

Keress pénzt!

 

Ajánld tovább a Kedvezményt A Kedvezmény Park kedvezménykártyát barátaidnak és kedvességedért cserébe, köszönetképpen, jutalékot fizetünk Neked a saját bankszámládra! A Kedvezmény Park egy teljesen magyar kézben lévő cég és szolgáltatás. Odafigyelünk, hogy Te ezt a jövedelmet könnyedén és problémamentesen elkölthesd, ezért a jutalék után mi befizetjük a személyi jövedelemadót és a társadalombiztosítási járulékot is!


További részletes információkat honlapunkon találhatsz, vagy tájékozódhatsz elérhetőségeinken.

https://kedvezmenypark.hu

 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2012. október 31-ig,, beváltható 2012. december 31-ig!

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Kedvezménypark.hu
Cég
Kedvezmény Park Kft.
Weboldal
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére