Mai­Kupon

Babamasszázs oktatás szülőknek, nagyszülőknek. A masszázstechnika ötvözi a thai , az indiai ayurvédikus babamasszázs, a svédmasszázs fogásait és a nyugati mozgáskoordinációs elemeket. A képzés 25.000 Ft helyett 10.000 Ft, most fizetendő 2.500 Ft

Babamasszázs oktatás - Egészség kupon
Eredeti ár:25 000 FtElőlegben fizetendő:2 500 FtTeljes ár:10 000 Ft60% kedvezmény
2020. október 29.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

A képzést ajánljuk várandós kismamáknak, kisgyermeküket nevelő anyukáknak és apukáknak, nagyszülőknek, családtagoknak, szülőket segítő szakembereknek (például védőnőknek, konduktoroknak, gyermekorvosoknak), már végzett masszőröknek.

- A babamasszázzsal a kisbabád egészséges, harmonikus testi-lelki fejlődését alapozhatod meg, valamint segítheted a kicsi mozgásfejlődését, tökéletesítheted a testtudatának kialakulását
- A babamasszázs mellékhatásoktól mentes gyógyír lehet a nyugtalanságra, az álmatlan éjszakákra és a rettegett hasfájásra is
- A tanfolyamon elsajátított tudást saját gyermeked masszírozására használhatod, a képzés szakmai végzettséget nem ad
- A könnyen elsajátítható elméletet távoktatásban, a gyakorlatot pedig 5 tanórás gyakorlat keretében tanulhatod meg
Ha a babamasszázs tanfolyamot szemed fényének világra jövetele előtt végzed el, segít a felkészülésben, könnyebben fogsz boldogulni már az első pillanattól kezdve, hiszen tudni fogod, mi miért történik, és mit kell tenned. Ha már megérkezett a kis trónörökös, akkor sem késő orvosolni a mindennapi baba bajokat, amelyek esetleg megnehezítik – ahogy a legtöbb szülő életét – a Ti életeteket is.
A babamasszázs mellékhatásoktól mentes gyógyír a nyugtalanságra, az álmatlan éjszakákra!

A babamasszázs alapja maga az érintés, hiszen az érintés rendkívüli jelentőséggel bír mindannyiunk életében, folyamatosan átszövi emberi kapcsolatainkat, és a babáknak szükségük van az ölelésre, ringatásra és szeretetteljes érintésre. Többet nyújt a puszta fizikai örömnél, a pozitív testi hatásoknál, amelyekkel jár – segít megőrizni az egészséget és a testi-lelki jólétet egyaránt. A testi folyamatok tekintetében erősíti az immunrendszert, a vérkeringést.
 
Lelki szempontból egyrészt a szülő számára egészséges önbizalmat ad, és anyai vagy apai érzéseket. A babamasszázs elképesztően erős és varázslatos kapocs, aktív együttlét a gyermek és szülei között. Általa jobban megismerik egymás személyiségét, igényeit, és ez mindkettőjüket meghitt pillanatokkal ajándékozza meg.
Az apák a babamasszázzsal külön lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekükhöz, hogy mélyítsék a köztük kialakuló kötődést. A gyermek érzelmi fejlődését is pozitívan befolyásolja, ha rendszeres fizikai kontaktusba kerül szüleivel, ezáltal is érzi, hogy szeretik, óvják őt.
 
A baba pszichéjét illetően pedig tény, hogy a masszírozott kisgyermekek nyugodtabbak, kevesebbet sírnak, nyitottabbak és barátságosabbak is.

A babamasszázs jótékony hatásai:
- Szorosabbá teszi a baba-szülő kapcsolatot
- Erősíti a baba biztonságérzetét, lelki egyensúlyát
- Segíti a baba izomzatának fejlődését
- Segíti a mozgáskoordináció kialakulását
- Segít a napi ritmus kialakításában
- Segíti az étvágy fokozását
- Enyhíti a hasfájást

Babamasszázs újszülött kortól (a köldökcsonk leesését követően) végezhető akár napi rendszerességgel. A tanfolyamon tanult masszázstechnikát a gyermek 7 éves koráig változatlan formában lehet használni, alkalmazni.

A tanfolyam időtartama: 2 x 3 óra.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. december 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Képzés időpontja: 2020. Október hónap hétvégéi délelőtt és délután is. ( A kupont későbbi tanfolyamra is beválthatod, ha a megadott időpontok nem megfelelőek számodra, egyeztess a szervezővel.)

FONTOS! A kupon megvásárlása után jelentkezz be és foglald le helyed a kiválasztott időpontra, mert a helyek korlátozottak. Jelentkezni lehet: + 36/70-416-5815, e-mail: relaxalljacademy@gmail.com

Most fizetendő 2.500 Ft, a fennmaradó 7.500 Ft-ot a helyszínen kell fizetned. 

Oktatás helyszíne: Relax- Állj! Academy 1063 Budapest Bajnok u. 29.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth Timea EV.
Cég
Tóth Tímea Ev
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok u. 29.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére