Mai­Kupon

Babamozi, azaz 4D ultrahang kisbabádról hazavihető filmmel kedvezményesen 21.990 Ft-ért! Most fizetendő: 2.790 Ft!

Babamozi, 4D ultrahang kisbabádról hazavihető filmmel - Egészség kupon
Eredeti ár:27 000 FtElőlegben fizetendő:2 790 FtTeljes ár:21 990 Ft19% kedvezmény
2023. október 3.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás
Minden leendő szülőnek hihetetlen élményt ad, ha betekintést nyerhet születendő kisbabájának születés előtti életébe!


A négydimenziós ultrahangvizsgálatok – azaz a babamozi – segítségével egy rövid ideig pillanatról pillanatra követhetjük magzatunk mozgásait, akár még az arckifejezéseit is felfedezhetjük! A vizsgálatról készülő filmet később otthon is megnézhetjük, vagy megmutathatjuk családunknak, ismerőseinknek.

A Babamozi minden esetben terhességi ultrahangvizsgálattal indul, melynek során a magzat elhelyezkedését, a méhlepény állapotát, a magzatvíz mennyiségét, illetve a magzati szervek fejlődési ütemét és működését vizsgáljuk elsősorban két, szükség esetén pedig három dimenzióban. Ezt követően indul a “mozizás”, melynek során az ultrahanggal négydimenziós síkra váltva, megtekinthetjük a baba mozgását, testhelyzetét és akár az arckifejezését is.

Mi látható a 4D ultrahanggal?

12-14. hét Forgolódik, nyújtózkodik, hajlítgatja a végtagjait. Részleteiben látható a csontváz.

16-17. hét Meghatározható a baba neme, ha ő is akarja ... Már tudja szopni az ujját.

18–20. hét A 4D ultrahang vizsgálat során megszámolhatók az ujjacskák, megfigyelhető, ahogy a baba kezeivel, lábacskáival kalimpál, láthatóvá válnak a lábujjak. 2D módban már jól látható a magzati koponya, a gerinc, hasfal, végtagok, szív, rekeszizom, vesék, gyomor és hólyag. A gyomor teltsége jelzi, hogy a magzat nyelőcsöve átjárható, a telt hólyag pedig, hogy működik a vese. Meghatározható a méhlepény elhelyezkedése, magzatvíz mennyisége.

A 20. hét előtt még teljes hosszában belefér a képernyőbe, ezért a BABAMOZI nagyon látványos. Bár a baba ilyenkor még elég soványka, viszont körbeforgatható, és látható, ahogy mozog az anyaméhben.

21-30. hét Ez a 3D/4D ultrahang vizsgálat szempontjából a leglátványosabb időszak. Már igazi baba arcocskája van és van még elég helye ahhoz, hogy könnyedén megforduljon. Mozgások, mimika. Ujját szopja, ásít, kinyitja szemét, fény felé fordul. A 28-30. héttől kezdenek lerakódni a zsírpárnák a testére, az arca, a kezei és a lábai teltebbek, pufókabbak lesznek.

31–40. hét A 30-32. hét környékén a legtöbb baba elfoglalja a szüléskor is jellemző "fejvégű" helyzetét. Egyre kevesebbet mozog. A 4D ultrahang vizsgálattal a grimaszok jól láthatók. A magzat már csak „részleteiben” fér el a képen. A testsúlya a biometriai adatok alapján becsülhető. Gyakorolja a nyelést. Fülkagyló, szemek láthatóak. Sajnos, ha a magzat a felvétel szempontjából nem jó szögben fekszik, és egész vizsgálat alatt ebben a pozitúrában marad, előfordul, hogy nem sikerül jó 4D felvételt készíteni róla.

A 4D ultrahang vizsgálat nem része a rutin terhes gondozásnak és nem helyettesíti a szülész szakorvos által ütemezett ultrahang vizsgálatokat.

Partnerünkről:

A 2B Medical Budapest alapelve egy egyszerű, mégis annál fontosabb szemlélet: célunk minden egyes pácienst úgy kezelni, ahogyan saját családtagjainkat vagy barátainkat látnánk el, tisztelettel és együttérzéssel a lehető legmagasabb színvonalon. Arra törekszünk, hogy minden alkalommal mikor belép hozzánk kényelmesen és a megfelelő gondoskodással körülvéve érezze magát. A pácienseinkkel együttműködésben a hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk. Modern környezetben, a legkorszerűbb eszközökkel várjuk rendeléseink/kezeléseink egyikén. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: Babamozi, azaz 4D ultrahang kisbabádról hazavihető filmmel kedvezményesen.

Most fizetendő: 2.790 Ft, a fennmaradó  19.200 Ft-ot  a szolgáltatónak kell kifizetni.

A kupon beváltása, felhasználás feltételei:

  • A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36 70 641 2223 telefonszámon.
  • A vásárlásod során kapott kuponnal tudod igazolni a vásárlásodat a szolgáltatónál a mobiltelefonod segítségével, vagy vidd magaddal kinyomtatva.

Lemondási feltételek:

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
2B Medical
Cég
Borbros Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Nefelejcs utca 18.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére