Mai­Kupon

Kategóriák

Bajorország Tündérpalotái – Mesebeli utazás Húsvétkor! Vigye, akár az egész családot! Utazás 1 fő részére most kedvező áron 22 990 Ft helyett 15 990 Ft-ért! Most fizetendő: 2 400 Ft! Időpont: 2016. március 25-27-ig! Csak 10 db hely maradt!

Mesebeli utazás Húsvétkor 1 fő részére - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:22 990 FtElőlegben fizetendő:2 400 FtTeljes ár:15 990 Ft30% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Meglátogatná a kastélyt, ami döntős volt a világ hét új csodája választáson? Tartson velünk egy rövid hétvégi utazás keretében a bajorországi Csipkerózsika - Neuschwanstein és Hohenschwangau kastélyokhoz!
Időpont: 2016. március 25-27-igAki szereti a meséket, a királyok, királynék birodalmát, érdekli a történelem, szívesen mereng a múlton, annak Bajorország maga a földi paradicsom. A bajor Alpok csodálatos vidékén egymást érik a romantikus, gazdagon díszített kastélyok.

Programok:

Indulás 2016. március 25-én, pénteken 21:30-kor Budapestről a Hősök teréről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Bajorország felé. További felszállóhelyek: Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár
Szombat reggelre megérkezünk célállomásunkhoz a királyi kastélyok parkjába. A délelőtt folyamán a Neuschwansteint, majd délután a Hohenswangau kastélyt tekintjük meg. A kettő látványosság között és után a szabadidőt tetszőlegesen lehet eltölteni.

A Neuschwanstein várkastély a Pollat folyó mellett, egy magányos szirtfokon áll, fehéren csillogó falait, csúcsos tornyait, bástyáit már messziről látni akár ködös időben is.
Ha felhő ereszkedik a hegyek közé, akkor egyszerűen lélegzet elállító. Nem csoda, hogy Walt Disney-t is megihlette, valamint Walt Disney ez alapján tervezte meg a Hamupipőke c. rajzfilmben látható épületet, mely alapján később a Hamupipőke kastély megépült.
Olyannyira megihlette, hogy a Disney-filmek logójában ma is láthatjuk.

A Csipkerózsika-kastélyként elhíresült palotát II. Ludwig bajor király zabolátlan fantáziájának köszönhetjük, aki a 19. század végén építtette álompalotáját. A kastély 1869 és 1886 között épült. Lajos rajongott a német mitológiáért, Wagner zenéjéért: a lelkesedés lélegzetelállító eredménye ez a tündérlak. A tökéletesen kidolgozott és megmunkált, fehéren csillogó épület a távolból olyan, mintha a fák tetején

A neuschwansteini kastély öt emeletét számtalan torony, csúcsos fiatorony és oszlop tagolja: az egész épület homokvárra emlékeztet. Meseszerűségét annak is köszönheti, hogy terveit nem valódi épületek, hanem két Wagner-opera, a Lohengrin és a Tannhäuser színpadi díszlete ihlette. A király lohengrini hatásra Új Hattyúkőnek nevezte el. Lohengrin mondabeli közlekedési eszköze volt a hattyú, és stílusosan a palota számos termében, folyosóján találunk hattyúkat: az olvasósarokban fából, a kilincsek helyén rézből, de még a királyi mosdó csapja is hattyúcsőr formájú.


Pompásan berendezett belső termeiben különböző építészeti stílusok keverednek: gótikus, román, bizánci. A kastély minden egyes szeglete bámulatba ejtő. Kevés olyan kastély van a világon, amibe annyi pompát zsúfoltak, mint ebbe a lovagvárba. A király hatalmas faágyát a krónikák szerint 15 ember négy és fél éven át faragta.

A Hohenschwangau kastély Németország másik közkedvelt kastélya, ami a Neuschwanstein kastély a közvetlen közelben helyezkedik el. A kastélyt II. Miksa bajor király építtette, ez a kastély volt fia, II. Lajos gyerekkori rezidenciája.

A Hohenschwangau kastély a Schwangau erőd romjaira épült, amelyet már a 12. századból említenek történelmi feljegyzések. Egy lovagi családot bíztak meg az erőd felépítésével, később ez az épület szolgált a schwangaui helyi önkormányzat központjául. A lovagok 16. századi hanyatlása után a kastély többször gazdát cserélt. Innentől folyamatosan romlott az állapota, mígnem a 19. századra teljesen az enyészeté lett.1829 áprilisában Miksa koronaherceg fedezte fel a helyet egy séta alkalmával, és elragadta a környék szépsége.
1832-ben megszerezte magának a romokat. 1833 februárjában megkezdődtek a kastély újjáépítésének munkálatai, melyek 1837-ben fejeződtek be, a kastély pedig 1855-ig további kiegészítéseket Mária királyné később alpesi kertet adott a kastélyhoz, melyben az Alpok minden területéről összegyűjtött növényfajok megtalálhatóak voltak.

Hazaindulás kb. délután 5 óra felé, utazás hazafelé rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a hajnali órákban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. március 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Most fizetendő: 2 400 Ft, a fennmaradó összeget (13 590 Ft-ot) a szolgáltatónak kell kifizetni!

Fontos: Utazás feltétele, hogy a kupon leütése után 3 napon belül a regisztráció céljából vegyék fel a kapcsolatot az utazási irodával az alábbi e-mail címen: laspalmerastravel@gmail.com (Szükséges elküldeni: kupon kódok, utasok nevei, lakcím, kapcsolattartási telefonszám)
A vásárló a kupon leütésével egyidejűleg elfogadja a Las Palmeras Travel utazási szabályait, általános szerződési feltételeit: http://www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Engedély szám: U-001630

Tudnivalók:

Szükséges fizikai kondíció: A kirándulást normál, jó fizikummal rendelkező utasoknak ajánljuk.
A hohenschwangaui kastély az alacsonyabban fekvő, így azt a jegyirodától kb. negyed órás kényelmes sétával lehet megközelíteni, ám a neuschwansteini már csak szerpentinen, jó háromnegyed órás sétával hódítható meg, de különdíj ellenében buszok és lovaskocsik segítenek a fel- és lejutásban.

A lovaskocsizás kb. 4-9 Euroig/fő/út

Ajánlott felszerelés: Kényelmes, stabil cipő. Réteges öltözék. Kis hátizsák, amiben napközben a szükséges dolgokat lehet vinni. Szendvicsek, ásványvíz.

Jegyet csoportosan fogjuk megvásárolni, mivel így kedvezőbb áron juthatunk be, és csak előzetes foglalással tudjuk látogatni a kastélyokat. Tehát a két túra során csoportosan haladunk, a nap többi részét pedig egyéni ütemben, tetszés szerint lehet beosztani.

A vezetés a kastélyban magyar nyelvű audio készülékkel lesz.

A kastélyok területén éttermek, mosdók, szuvenír shopok, egy tó (Alpsee), kilátók és néhány túraútvonal

Ár tartalmazza: teljes útiköltséget turista busszal, magyar nyelvű csoportkísérőt, áfát.

Ár nem tartalmazza: A helyszíni belépőket, melyet Euroban szükséges hozni.

Időpont: 2016. március 25-27-ig

Kombinált csoportos belépő a kastélyokba + foglalási díj + parkolás: 23 Euro/fő (pontosan kérjük hozni)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Las Palmeras Tours
Cég
Las Palmeras Tours Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére