Mai­Kupon

Balatonalmádi, Balatonfüred fürdési lehetőséggel. Egynapos buszos kirándulás augusztus 29-én, 1 főnek 9.990 Ft helyett 5.990 Ft. Most fizetendő 900 Ft.

Balatonfüred és Balatonalmádi, buszos kirándulás 1 főnek - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:9 990 FtElőlegben fizetendő:900 FtTeljes ár:5 990 Ft40% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Először Balatonalmádiban állunk meg, ahol a Balaton egyik legszebb kilátójából csodálhatjuk meg a panorámát. Megnézzük Almádi legismertebb látnivalóját, a kalandos történetű Szent Jobb kápolnát, és a mellette álló Szent Imre templomot, a Medgyaszay István tervei alapján épült templom különös értéke, hogy hogy az erdélyi építészeti hagyományokat követi, de tömegében meghatározó a vöröskő-architektúra.Balatonfüredi sétánkat a Gyógytéren kezdjük. A legrégibb időktől fogva ez Balatonfüred központja. Itt található a Kossuth Lajos ivócsarnok, a híres füredi szívkórház, melynek falán emléktábla őrzi az első fürdőorvos, Oesterriecher Manes József emlékét. A tér északi részén a szanatórium egykori kultúrterme és ebédlője áll, melynek helyén emelték 1831-ben az első kőszínházat. A ma Hotel Árkád néven üzemelő épület ad otthont az évente megrendezésre kerülő Anna-bálnak. A parkban több emlékmű is áll, köztük a nagy hindu költő, Rabindranath Tagore mellszobra, akinek nevéhez fűződik a híres platánfa sor telepítése. Az 1840-es években épült klasszicista stílusú Kerek templom Füred egyik jelképévé vált. Nem messze innen Jókai Mór egykori nyaralója áll, ahol a Jókai emlékkiállítást tekinthetjük meg. Kisétálva a mólóra, fényképezkedhetünk a Füred jelképének számító Halász és Révész szobránál, valamint Bujtor István újonnan felállított szobránál. A nap további részében ellátogatunk Füred kedvelt kiránduló helyére a Koloska völgybe. Itt a népszerű Koloska csárdánál állunk meg, ahol kicsit fel lehet frissülni. Innen egy kellemes sétával lehet a völgy további látnivalóit, többek közt a vadasparkot, ahol féltucatnyi madárfajtát, muflonokat, őzeket, dámszarvasokat, gímszarvasokat nézhetünk meg egy fél kilométeres séta során, közben két “kilátóra”, magaslesre is felmászhatunk. A tanösvény bejárásával pedig a környék növény- és állatvilágáról, valamint geológiai sajátosságairól kapunk átfogó képet.
Visszatérve a kikötő környékére fürdési lehetőség haza indulásig, vagy további látnivalók felkeresésére nyílik lehetőség.

Visszaérkezés Budapestre 20-21 óra között.

Egyéb költségek:

Adminisztrációs díj: 1.000,- Ft (irodánkban kötelezően fizetendő)

Fix ülőhely: 1.000,- Ft


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. augusztus 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2020. augusztus 29.

Most fizetendő 900 Ft, a fennmaradó 5.090 Ft-ot az utazási irodának kell fizetni.

A kupon vásárlását követően kérjük, hogy e-mailben, vagy személyesen jelentkezz a szervező irodánál és add meg az utazók neveit, lakcímed és telefonszámod, valamint kuponkódokat.Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie.

Találkozás: 6.00 órától a Blaha Lujza téren Corvin áruház előtti parkolóból 

Indulás: 6.30 órakor

Elérhetőség: Neoline Utazási Iroda, 1075 Bp. Síp utca 4. Telefonszám : 317-1056, 317-1256.

weboldal: www.kalandozastravel.hu

email cím: kalandozas@t-online.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Neoline Utazási Iroda
Cég
Neoline Kereskedelmi és Szállítási Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Síp utca 4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére