Mai­Kupon

Kategóriák

Ballagási örök szivárvány rózsacsokor tölcsérben szöveges virággravírozással, swarovszki kövekkel díszítve 5.990.- Ft helyett, most 3.790.- Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ballagási meglepetésként válaszd a szivárvány örök rózsás pálcás csokrot mely a ballagási tarisznyával együtt évekig megőrizhető. Ez a nap minden diák és szülő életében egy igen fontos esemény és ezzel az örök pálcás rózsa, ezt a fontos vissza nem térő pillanatot évekig megőrizheti akár ballagási jókívánság gravírozással a virágra. A pálcás örök rózsa még ajándékozhatóak: születésnapra, névnapra, esküvőkre, évfordulókra vagy csak meglepetés virágként


Szivárványszínű örök rózsa 2 vagy 3 színben rendelhető: kék, sárga, pink, narancssárga, zöldIgen mi ezt kínáljuk most a pálcás örök szivárvány színű rózsa szöveges virággravírozással és swarovszki kövekkel díszítve.

A ballagási  örök rózsánk egyedüli, mivel évekig emlékbe eltehető és évek múltával is friss virágként tündököl.
 
Ballagási örök rózsa több színben rendelhető, organza szalaggal és swarovszki kövekkel díszítve.
Szivárványszínű örök rózsa 2 vagy 3 színben rendelhető: kék, sárga, pink, narancssárga, zöld.
Szöveges virággravírozás:
egy rövid idézet, jó kívánság, évszám, stb..../több színű rózsára rendelhető/

A tartósított növények, élő, természetes növényekből egy különleges és környezetkímélő eljárás során nyert remekművek. A tartósítás során a növény saját nedvességtartalmát helyettesítik egy glicerin alapú folyadékkal, amely lehetővé teszi, hogy a növény megőrizze természetességét, ruganyosságát és puha tapintását. Így a tartósított virág, növény még évek múlva is olyan mintha frissen szedte volna.

6. éve kínáljuk tartósított virágainkat és dekorációkat a www.orokrozsa.hu webáruházunkban így biztosítva a legjobb minőséget!

 A most kínált akcióban élő rózsát adunk évekre tartósítva, melyet nem kell vízbe tenni és évekig tündököl.

Élő virágok olyan speciális, természetes szerrel vannak tartósítva melytől éveken át (kb. 3-4 éven át) megőrzik szépségüket. (Ez a speciális szer nem káros az emberi szervezetre és a környezetre).


Tartósított virágok kezeléséhez íme, néhány jó tanács:

  • soha semmilyen körülmények között ne érje víz, ne tegye vízbe! A víz az egyetlen mely tönkreteszi!
  • Lehetőleg rendszeresen portalanítsa, mert nem szép látvány a poros virág, növény. Ezt a legegyszerűbb, ha levegővel való lefújással végezzük (szájjal, porszívóval, vagy a hajszárító hideg levegőjével). Amennyiben környezetünket rendszeresen takarítjuk úgy kevesebb a szálló por is!
  • Ne tegye ki közvetlen, tűző napfénynek, mert az, mint mindennek, virágainknak is kiszívja a színét!
  • Növényeink számára, mint magunknak is a normál páratartalom az ideális. Ha  a helyiségben túl száraz a levegő, a tartósított virágok,növények veszítenek puhaságukból, így törékennyé, ropogóssá válhatnak! Ebben az esetben gondoskodjon a levegő megfelelő párásításáról! Ha túl magas a páratartalom, a növényeinkből színes, folyadék cseppek csapódhatnak ki, ami szennyezheti a falat, az asztalterítőt vagy a bútort! Ha ezt tapasztalja, keressen a virágoknak szárazabb helyiséget!
  • Kezelése: hideg levegővel lehet portalanítani vázába vagy a díszhengerbe tartható a virág.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Küld el az viragkoktel@gmail.com email címünkre a MaiKupontól kapott kuponkódot, valamint azt felejtsd el megírni, hogy milyen szöveggel és milyen színben kéred a virágot:

Országosan mely egész napos kiszállítás, nem expressz.

Futárszállítás: 1.200.- Ft


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Greending Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1165 Budapest, Anilin utca 38/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére