Mai­Kupon

Bázis kardiológiai kivizsgálás csomag főorvossal - Általános kardiológiai vizsgálatok + EKG + Szívultrahang (ECHO) ​a budapesti Benyovszky Orvosi Központnál kedvező áron 38 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért! Egészségpénztári kártya!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A pesti klinikai negyedben található felnőtt- és gyermek járóbeteg ellátó egészségügyi rendelőintézet sokféle egészségügyi szolgáltatással, hagyományos orvosi és kiegészítő gyógyászati eljárásokkal várja pácienseit. A szakterületeket elismert szakorvosok és gyógyítók vezetik, szakmai kapcsolatban a környező kórházi és klinikai intézményekkel, nemzetközi tapasztalatokkal és szakmai háttérrel, korszerű műszer- és eszközparkkal, betegség prevenciós elkötelezettséggel, folyamatosan újabb szakterületekkel bővülve.A belgyógyászat legfontosabb ága, mely a szív- és érrendszeri betegségekkel foglalkozik. Ez a betegségcsoport hazánkban is jelentős mértékben érinti a lakosságot: már a fiatalabbak vagy középkorúak körében is gyakori, és a halálozási statisztikában is előkelő helyet foglal el.

Ebben sajnos az is közrejátszik, hogy gyakran későn kerül a beteg orvoshoz, elhanyagolja a panaszokat. Egészségügyi központunkban kiemelt szerepet tölt be a kardiológia, nemcsak a már kialakult betegségek hatékony kezelésére törekszünk, hanem maximális segítséget nyújtunk pácienseinknek a megelőzésben, az életmódváltásban, stresszkezelésben és táplálkozási tanácsokkal is ellátjuk őket.


Várjuk mindazok jelentkezését, akik kardiális szűrővizsgálat keretében szeretnék megismerni saját egészségi állapotukat, akik olyan rizikófaktorokkal rendelkeznek, mint pl. a magas vérnyomás, túlsúly, hajszolt életmód vagy akár genetikai adottságok stb.

Szívritmuszavar

Miért veszélyes?

Íme néhány ok:
Trombózishoz és embóliához vezet.
Szívizom elhaláshoz vezet
Magas vérnyomáshoz vezet
A megnövekedett vérnyomás terheli a szívedet,az erek falának a károsodásához vezet és súlyos szövődményekhez okoz, mint a szívinfarktus,szélütés(stroke),szívelégtelenség, érszűkület.

A kardiológus feladatai közé tartozik a magas vérnyomásbetegség kezelése, a szívelégtelenség, a szívbillentyűzavarok, az érelmeszesedés okozta koszorúér-betegségek, a ritmuszavarok kezelése, illetve a vérzsír-eltérések korrigálása.

A gondos kivizsgálást olyanoknak ajánljuk, akiknél felmerül szív-érrendszeri betegség gyanúja. Kardiális okra visszavezethető leggyakoribb panaszok a következők lehetnek:

  • mellkasi fájdalom, 
  • nehézlégzés, 
  • csökkent terhelhetőség, 
  • lábdagadás, 
  • gyakori éjszakai vizelés, 
  • szívdobogás érzése, 
  • szédülés, 
  • eszméletvesztés. 

Ha nincs semmilyen „szíves” tünete, de a családban előfordult már infarktus és gyakoriak az érrendszeri betegségek, akkor ne dilemmázzon tovább, mindenképp vizsgáltassa ki magát szakorvossal. Ha az autója hibásodik meg, szereti szakemberre bízni, hiszen, az ő munkájától függhet akár az élete is. Ne bánjon máshogy a szívével sem.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2020. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: 1 fő részére kardiológiai kivizsgálás 25 000 Ft-ért (kb. 30 perc) A vizsgálatot Dr. Bőhm Tamás kardiológus főorvos végzi.
Anamnézis felvétel
Fizikális vizsgálat
EKG
Szívultrahang (Echokardiográfia)

Szűrővizsgálat azoknak, akik olyan rizikófaktorokkal rendelkeznek, mint a magas vérnyomás, túlsúly, hajszolt életmód vagy genetikai adottságok.

Rendelési idő: Dr. Böhm Tamás kedd és csütörtök 14.00-18.00-ig 

BEJELENTKEZÉS Hétköznapokon 9:00-17:00 óra között az info@orvosikozpont.hu e-mail címen vagy a +36-1/786-3045-es telefonszámokon lehetséges a 10 számjegyű Maikupon kuponkódod megadásával.

Az ajánlat felhasználható: előzetes időpont egyeztetés után, szabad helyek függvényében.

A Benyovszky Móric utca kamerákkal felszerelt és a parkolás első órája ingyenes!

A Benyovszky Orvosi Központ megközelíthető a Nagyvárad tér felől gyalogosan (5 perc séta), vagy a 24-es villamossal (Elnök utcai megálló), a Keleti Pályaudvar felől ugyancsak a 24-es villamossal.

A helyszínen kérjük, add át a KINYOMTATOTT, 10 számjegyű Maikupon kuponkódodat tartalmazó ajánlatot.

A kezelést az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 48 órával a kezdés előtt mondhatod le! (ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintik).
Cím: 1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen a szolgáltató tud olyan számlát kiállítani amely elszámolható az alábbi Egészségpénztárakkal: Prémium EP; Életút EP; Generali EP; OTP EP; MKB EP; Dimenzio EP; Medicina EP; Tempo EP, Honvéd EP, Pannónia EP, Vitamin EP

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Benyovszky Orvosi Központ
Cég
MEGALINE STUDIÓ KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Benyovszky Móric u. 10.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére