Mai­Kupon

Kategóriák

Bécs gazdagodott egy attrakcióval, Madame Tussauds világhírű gyűjteménye a bécsi Práter fénypontja.
Több, mint 70 híresség várja a Madame Tussauds panoptikumban, több mint 2000 nm-en 30%-os kedvezménnyel!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ismerd meg közelebbről azokat a híres személyeket, akik hatással voltak az osztrák történelemre és kultúrára. Itt a lehetőség, hogy betekints a világsztárok világába. Készíts egy fotót Sissi hercegnővel, ugorj fel a színpadra Lady Gaga mellé vagy ismerkedj meg George Clooneyval egy kávé mellett. Most 30% kedvezményt kapsz a belépőjegy árából 2014. március 31-ig!Madame Tussauds Múzeum Bécs

Múzeum weboldala: http://www.madametussauds.com/Wien/

A bécsi Práterben Madame Tussauds panoptikumában több, mint 70 viaszfigura várja a látogatókat. Ferenc József császár és Sissi hercegnő, Wolfgang Amadeus Mozart, Falco, Mária Terézia vagy Gustav Klimt csak néhány az osztrák hírességek és történelmi személyiségek közül, akikkel a 2000 négyzetméteres, 3 emeletes kiállítási területen találkozhatnak. A különleges kialakítású interaktív kulisszák között tesztet csinálhatnak Albert Einstein ellen, Johann Strauss-szal vezényelhetik a Kék Duna keringőt, vagy megpróbálhatják legyőzni Hans Krankl focilegendát tizenegyes rúgásban.

nemzetközi hírességek közül jelen van Johnny Depp, Nicole Kidman, Robert Pattinson, Angelina Jolie vagy Michael Jackson. Mahatma Gandhi vagy Nelson Mandela pedig a világpolitikát képviselik.

Madame Tussauds viaszfigurái több mint 150 éve nyűgözik le a látogatókat. Egy figura elkészítése 3-6 hónapot vesz igénybe. Több mint 500 pontos testmérés és mintegy 200 fotó szükséges ahhoz, hogy hűen bemutathassák egy személy legapróbb jellegzetességeit is. Összesen 800 munkaórán át készítik a kereken 200 000 eurót érő viaszfigurákat.

A múzeum az év 364 napján nyitva tart.

Nyitva tartás: Minden nap 10 - 18 h (utolsó belépés 17 h) 
                    December 24.: zárva
                    Január 1.: 12 - 18 h (utolsó belépés 17 h) 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 16-ig,, beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

 

A Kupon felmutatásával 30% kedvezményt kap egy darab belépőjegy teljes árából.

Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Madame Tussauds Wien
Cég
Weboldal
Telefon
+43 1 890 33 66
Szolgáltatás helye
1020 Wien, Riesenradplatz 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére