Mai­Kupon

Kategóriák

Bécs magyar emlékei! Izgalmas felfedezőút 2018. március 17-én a világhírű nevezetességek között – más szemmel. Egy napos kirándulás Bécsbe 9.990 Ft helyett 6.990 Ft. Most fizetendő 700 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Jártál már Bécsben? Vagy még soha? Tarts velünk ezen a szép tavaszi napon, a márciusi ünnepi hétvégén és járjuk be a császárváros legszebb helyeit, tereit, keressük meg a magyar vonatkozású emlékeket, fedezzük fel Bécset más szemmel! Nem is gondolnád, mennyi izgalmas érdekesség rejlik a leghíresebb nevezetességek részletes történetében, ha az útikönyvek felszínes mondatai mögé is bekíváncsiskodunk.Elgondolkodtál már, honnan származhat a „Bécs” szavunk? Tudtad, hogy a Stephansdom eredeti tetőzetéhez Mátyás budai majolika műhelyéből szállították a piros, fehér, zöld és kék mázas cserepeket? Gondoltad volna, hogy a nagyszentmiklósi kincs, Szent István erszénye, Mátyás kardja, Zrínyi sisakja és szablyája, vagy Bocskai koronája mind bécsi múzeumokban találhatóak? Kíváncsi mi volt magyar tanárának, Falk Miksának véleménye Erzsébet királynéről? „Akarom, hogy testem körül fiatal magyar sereg őrködjék!” – mondta Mária Terézia és megalakította a magyar testőrgárdát. Hitted volna, - hogy bár tandíj hátralék miatt a bécsi Akadémiáról kicsapták – Munkácsy mennyezetképe díszíti a bécsi Szépművészeti Múzeum előcsarnokát?

Bécsbe érkezve közös sétára indulunk, és megkeressük a választ mindezekre, ellátogatunk a magyar vonatkozású helyszínekre. Ezt követően – belépőt váltva - megtekintjük a Hofburgban, a Habsburg család császári rezidenciájában található kincstárat (Schatzkammer), ahol a Bocskai korona is található. A nap során szabadidő is rendelkezésre áll, hogy ki-ki kedve szerint barangoljon, fényképezzen, vásároljon, vagy megkóstolja a bécsi finomságokat. Kirándulásunk zárásaként pedig busszal felmegyünk a Kahlenberg-kilátóhoz, ahonnan nagyszerű panoráma tárul fel, egyszerre láthatjuk a híres bécsi erdőt, a szőlőültetvényeket, az óvárost, a Duna ágait és a modern városrészben az Uno City-t is. Ezzel a különleges kilátással, kitekintéssel búcsúzunk a császárvárostól, majd visszaindulunk Budapestre.

A részvételi díj tartalmazza:

- szervezést

- autóbuszos utazást 

- csoportkísérő idegenvezetőt

- ingyenes Bécs térkép

Külön fizetendő belépők: Hofburg kincstár csoportos belépőjegy: 11 €/fő (10 fizető főtől), 19 év alattiaknak ingyenes 
A belépődíj az időpontfoglalás költségeit és az esetleges parkolási díjakat is tartalmazzák. A belépődíj a buszon az idegenvezetőnek fizetendő, időközben változhat.

Baleset, betegség és poggyász biztosítás irodánkban kedvező áron köthető!

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. március 17-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2018. március 17. ( szombat )

Most fizetendő 700 Ft, a fennmaradó 6.290 Ft-ot az utazási irodában kell fizetni.

Kötelezően külön fizetendő:

Ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely csak az új utasok által az utazási irodában fizetendő.

Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy irodánk 2017. december 20. és 2018. január 10. között zárva tart. Jelentkezésüket ez idő alatt is fogadjuk az info@pannoniatravel.hu e-mail címen és a honlapunk http://pannoniatravel.hu/jelentkezes oldalán keresztül. Az online ügyintézésre és szerződéskötésre január 03-tól lesz lehetőség, a személyes ügyintézésre és szerződéskötésre pedig  január 10-től lesz lehetőség az irodánkban.

Indulás:

6:00 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)

6:15 Batthyány tér (a Vásárcsarnok előtti buszmegállónál)

Találkozó mindkét helyen 15 perccel indulás előtt

Vidéki felszállási lehetőségek:

Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km,

Tatai Remeteségi pihenő, M1 autópálya, Shell benzinkút, 64 km,

Győr, Arrabona pihenő, M1 autópálya, 119 km,

Mosoni pihenő, M1 autópálya, 162 km.

Vevőtájékoztató: Kérjük, hogy a kuponvásárlást követő 48 órán belül történjen meg a bejelentkezésük, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni Önöknek a szabad helyeket.

Az utazás megkezdéséhez kuponkódok beváltására, a regisztrációs díj irodának személyesen, vagy átutalással történő megfizetésére és az utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék e-mailben el részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 
Útjainkról a +3630/592-6107 és a +361/341-3682 telefonszámokon is érdeklődhet a fenti nyitvatartási időben.

A Pannonia Program- és Utazási Iroda (MKEH engedély szám: U001537)

A Pannonia Program- és Utazási Iroda  azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Hisszük, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére