Mai­Kupon

Kategóriák

🚌 Bécsi Filharmónikusok nyáresti koncertje Schönbrunni Kastély parkjában - bécsi városnézéssel és fakultatív Operaház látogatással. Egynapos buszos utazás 9.990 Ft helyett 7.490 Ft. Most fizetendő 750 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A különleges zenei élmény mellett városnéző sétára invitáljuk Bécs belvárosában, miközben az esti koncertre történő ráhangolódásképpen meglátogathatjuk az Operaházat is. Majd lehetőség nyílik a Schönbrunni kastély és parkjának, múzeumainak egyéni felfedezésére, és természetesen arra is lesz idő, hogy ne üres kézzel térjünk haza.Az utazás programja:

Indulásunkat követően a határ közelében rövid pihenőt tartunk, majd folytatjuk utunkat Bécs felé. Programunk első részét a belvárosban töltjük. Akinek egyéni tervei vannak, kedve szerint töltheti idejét, aki pedig szívesen marad a csoporttal, azzal elindulunk egy kellemes gyalogos sétára. Utunk során érintjük a Parlamentet, Mária Terézia teret, Hofburgot, Stephansdomot, végig sétálunk a Kärtnerstrassen. A séta után jól esik egy ízletes ebéd. A kései ebédidő után lehetőségünk lesz egy belső tárlatvezetés által megismerni a Ring első épületeként felépült elegáns bécsi Operaházat.
Ezt követően autóbuszunkkal Schönbrunnba megyünk, ahol vendégeink szabad idő keretében fedezhetik fel a Habsburg család UNESCO világörökségi címmel kitüntetett nyári rezidenciáját. A hatalmas park megannyi látnivalót rejt. A parkban tett séta önmagában nagy élmény, a különleges formájúra nyírt fasorok, díszkutak, sétányok, a barokk kor kerttervezésének sajátos kellékei és a barátságos mókusok hosszas sétára csábítanak. Érdemes felmenni a kis dombtetőn álló Gloriett kilátóhoz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a belváros felé. A parkban található a híres bécsi állatkert, amely a világ első vadasparkja és máig különlegessé teszi a kifutók, épületek történelmi hangulata. Az állatkert  büszkeségei az óriáspandák, de érdemes betekinteni a sivatagházba is. További nagyszerű látnivaló a Kocsi Múzeum, ahol a káprázatos koronázási hintók, a császárokat utolsó útjára kísérő gyász fogatok mellett a vadászatra, mindennapi kikocsizásra használatos díszes járműveket csodálhatjuk meg. A park mellett a kastély főépületéről magáról se feledkezzünk meg, izgalmas végigjárni a császári lakószobákat és díszes termeket, amelyek betekintést adnak a barokk és a 19. század ízlésvilágába, szokásaiba, kultúrtörténetébe. Kora este már ajánlott mindenkinek a helyét elfoglalnia 20:30 órakor kezdődő hangversenyhez, amelyen térítésmentesen vehetünk részt. A 2004 óta megrendezésre kerülő esemény a televízióban milliós nézettséggel büszkélkedik, de a helyszínen is 100.000 körüli nézőszáma van. A zenei élményt a Bécsi Filharmonikusok biztosítják, míg a varázslatos hátteret a Schönbrunni Kastély inpozáns épületet nyújtja. Ezen az estén az orosz származású Valery Gergiev fog vezényelni, aki a Mariinszky Színház főzeneigazgatója, a Müncheni Opera vezető karmestere és a szentpétervári Fehér Éjszakák Fesztivál művészeti igazgatója. A komolyzenében jártas Utasainknak nem kell bemutatni a világhírű művészt. A koncert általában két órán keresztül tart. Haza felé a koncert befejezése után indulunk, Budapestre várhatóan az éjszakai órákban érkezünk!

A részvételi díj tartalmazza:
- az autóbuszos utazást újszerű és megbízható felsőkategóriás autóbusszal,
- a magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést,
- a szervezés díját,
- ingyenes Bécs belváros térképet.

Kötelezően külön fizetendő:
- ügyfél regisztrációs díj: 1.200 Ft/fő, amely az új utasok által az utazási irodában fizetendő

Külön fizetendő belépődíj:

- Operaház belépődíj helyi idegenvezetéssel: F: 9 €/fő, 65 év felett: 7 €/fő, Gy/D 27 év alatt: 5 €/fő.
-  Fakultatív ebéd Rosenberger étteremben: ebédmenü: leves és Wiener Schnitzel körettel 14 €/fő
A belépődíj a buszon az esetleges foglalási díjakat is tartalmazza. A díjak az idegenvezetőnek €-ban fizetendő, amelyek összege időközben változhat.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja: 2018. május 31. (csütörtök)

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó 6.740 Ft-ot az utazást szervező Utazási Irodában kell befizetni.

Indulás:
8:30 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
8:45 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)
Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínre.

Vidéki felszállási lehetőségek:
- M1/M7 autópálya, Budaörsi pihenő, Agip benzinkút, 10 km,
- M1 autópálya, tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km,
- M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km,
- M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km.
Érkezés: az éjszakai órákban, 1:30 körül

Az akciós kupon megvásárlása után a kuponkód bediktálásával jelentkezni kell az utazást szervező  Utazási Iroda-nál.

Vevőtájékoztató: 

Kérjük, hogy a kuponvásárlást követő 48 órán belül történjen meg a bejelentkezésük, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni Önöknek a szabad helyeket.

Az utazás megkezdéséhez kuponkódok beváltására, a regisztrációs díj irodának személyesen, vagy átutalással történő megfizetésére és az utazási szerződés megkötésére van szükség. Kérjük, hogy ennek érdekében a következő adatok küldjék e-mailben el részünkre. Több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. 

Az utazás szervezője: Pannonia Program- és Utazási Iroda 

Iroda cím: Flórián udvar, 1033 Budapest, Polgár u. 8-10. „E” épület, első emelet
e-mail cím: info@pannoniatravel.hu 
Telefonszám: +3630/592-6107


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére