Mai­Kupon

Belépő a Boszorkánymúzeumba, ajándék gonoszűző talizmánnal, 2.000 Ft helyett, most csak 1.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lámpa a kézbe és irány felfedezni a boszorkányok, sámánok, voodoo gyakorlók, totemimádók, törzsi varázslók, tündérek, strigák, bruják és más valós vagy kitalált lények világát! 

A hihetetlen élmény mellett, most egy gonoszűző talizmánt is kapsz ajándékba!Az ár tartalmazza:

  • tárlatvezetést /60-90 perc/
  • egy különleges ajándék talizmánt

Légy üdvözölve egy misztikus világ kapujában.Ettől a pillanattól egy olyan ősi szellemiség vendége vagy, amely vallja, hogy sokszínű világunk minden apró részlete a te javadat szolgálja. Ennek az élő, lüktető világnak most egy titokzatos, és gyakran félremagyarázott oldalát ismerheted meg a Boszorkánymúzeumban.

A múzeum célja, hogy akár nyitott érdeklődőként, akár távolságtartó szkeptikusként látogatsz el hozzájuk, gazdagabban távozz tőlük. Gazdagodj azzal az ismeretanyaggal, amelyet tudományos alapossággal tárnak eléd. Gyarapodj azzal a szemléletmóddal, amellyel az emberiség évezredek óta kutatja a szellemvilághoz fűződő kapcsolatát.

Ez a tárlat szeretné eloszlatni azokat a tévhiteket, sztereotípiákat, amelyek az emberek fejében érlelődnek évszázadok, évezredek óta. Hiszen, ha tisztességesen belenézünk a gyermekkorunkba, mindannyian emlékszünk azokra a mesékre, amelyekben megjelent a vasorrú bába, vagy a gonosz boszorkány, és így tovább. Ezek mindenkiben kedves, vagy kevésbé kedves emlékeket elevenítenek fel, de semmiképpen nem a valós hátterét ezek keletkezésének.

A tárlat interaktív. Elrepíti a látogatót a múlt korok boszorkányai közé, a különféle népek sámánjainak világába, és természetesen a mai korok modern boszorkányainak életébe.


Hogy mire készülj?

Minden kedves látogató lámpát kap, lévén a tárlaton sötét van az elmúlt korok hangulatának megidézése érdekében.


 

A múzeumot csak előre bejelentkezés alapján lehetlátogatni!

Az időpontok tájékoztató jellegűek.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges :

Telefon: +36 20 618 5432

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Boszorkánymúzeum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok utca 32
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére