Mai­Kupon

Belépő a Museum of Sweets & Selfies NO.2. Bubbles Szelfi Múzeumba 1 fő részére 3.390 Ft-ért!

A legújabb szelfi múzeumban 3 szinten, több, mint 1000 négyzetméteren várják a szelfizni és koktélozni vágyókat különböző installációkkal, hátterekkel és egy hatalmas labda-medencével és az itthon egyedülálló Bubble Pool Bárral!Ha kipróbálnád, milyen belefeküdni egy pénzzel teli kádba vagy fehér lovakon vágtatnál vissza az időben, majd habcsókok közt innád meg a kedvenc kávéd, akkor ez a te helyed! Ráadásul a múzeum otthont ad egy különleges koktélbárnak is, amelyet még elképzelni is merész, ha nem a saját szemeddel látod! Változatos terek között fotózkodhatsz és itt található a a Bubble Pool Bar, ahol 12.000 db labdával töltött medencébe csúszhatsz a galériáról induló csúszdáról. Szelfire fel!

Bubble Pool Bár

Egy csepp Florida beach naplemente hangulat, ötvözve egy kedvelt, Kelet-európai retro csodajárgánnyal. Majd 45 fok fordulat jobbra, néhány lépés és máris a buboréktengerben szelheted a habokat! Ha frissítőre vágysz, kiülhetsz a beach bár levelei alá, és megihatod kedvenc koktélod! Egytől egyig megtalálod ezt a csoda hangulatot a Bubble Pool Barban!

Koktélozz, szelfizz, érezd jól magad!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltás menete: A kupon hétfőtől vasárnapig, azaz a hét minden napján felhasználható. Nyitvatartás 10:00 - 19:00 között.

A kupon 1 fő belépőjegyét tartalmazza, mely 120 perces benntartózkodásra jogosít fel.

Nyitvatartási időben előzetes bejelentkezés nélkül tapasztalhatod meg életed legédesebb élményét! A beengedés érkezési sorrendben történik, kuponodat a helyszínen, a kasszánál szükséges felmutatnod. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal. 

12. életévét be nem töltött személy kizárólag nagykorú kísérővel tehet látogatást a Múzeumban. 

Az élmény időtartama: az utalvány 120 perces benntartózkodásra jogosít fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szelfi Múzeum
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1072 Budapest, Rákóczi út 40.
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére