Mai­Kupon

Belépőjegy a legendás Mazsola és Tádé bábelőadásra 2022. december 11-én (vasárnap) 10:00- órakor a Tárogató Színpadon (volt IBS színpad) 1.400 Ft-ért! Ajándékba is adható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyermekek és a gyermeklelkű felnőttek számára nincs is annál nagyobb csoda, mint mikor egy báb életre kel, és kalandjaival elvarázsol. Hát még ha ez a báb egy szeretetre méltó pöttöm kismalac, aki nagy lélekkel és sok-sok érzelemmel van megáldva. Mazsola és barátai: Tádé, Manócska és a többiek, ezúttal a Tárogató Úti Színpadon (volt IBS színpad) kelnek újra életre.

Írta: Bálint Ágnes
Bábszínpadra írta és rendezte:
 Szívós Károly /Blattner Géza- díjas, Kolibri Színház színésze, rendezője/
Bábokat tervezte
: Bródy Vera
Zenéjét szerezte:
 Pivarnyik László 

"Elkergetett a gazda, mert azt mondta, olyan kicsi vagyok, mint egy szem mazsola. És belőlem úgysem lesz soha tisztességes disznó!

- Tudod mit , te Mazsola? Maradj itt nálam! Úgy is mindig egyedül vagyok, s hacsak nem fúj erre  a szél egy-egy újságlapot, bizony, sokat unatkozom magamban." 

Szereplők: Mazsola, Manócska, Tádé, Egérke, Fülöpke, Varjú bácsi, kismadarak, TV bemondó. 

Tisztelettel emlékszünk Havas Gertrúd (Mazsola) B. Kiss István (Manócska) bábművészekre.

Az előadás Bródy Vera engedélyével és a Hofra Kft. közvetítésével jött létre.Bálint Ágnes meséjén több nemzedék nőtt fel, akik ma már szülők, sőt nagyszülők, de jól emlékeznek a televízióból megismert tökházikó lakóira. Ha Te is közéjük tartozol, akkor itt az alkalom, hogy gyermekedet, unokádat is megismertesd a kedves kis figurákkal, akiket az Ametist Bábszínház művészei elevenítenek meg.

Melyik gyerek ne örülne és búsulna együtt a szeleburdi kismalaccal egy olyan mese nyomán, ahol saját életére ismerhet, örömeit, bánatait láthatja megelevenedni? És melyik felnőtt ne hallgatná szívesen Manócska okos, szeretetteljes szavait, amellyel minden problémát megold, és amellyel akár utat is mutathat a gyereknevelés útvesztőiben? 

A Bródy Vera tervezte dundi posztómalac, Mazsola 1963 novemberében került először a TV képernyőjére. A sorozat 153 részből állt. Mazsola és Manócska kalandjait olyan legendává vált bábművészek keltették életre, mint Havas Gertrúd és B. Kiss István.

A jelenlegi kormányrendelet értelmében az előadáson a maszk használata kötelező, védettségi igazolvány nélkül látogatható az előadás.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. december 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Belépőjegy a legendás Mazsola és Tádé bábelőadásra, 2022. december 11-én, (vasárnap) 10.00-kor a Tárogató Színpadon (volt IBS színpad), most 1.400 Ft-ért!

Jegyeket 2 éves kor felett kell vásárolni, a 2 évesnél kisebb gyerekek jegy nélkül a szülő ölében ülhetnek!

A  kuponokat kinyomtatva vidd magaddal, a kuponokat a jegypénztárban lehet beváltani jegyekre, ami egy órával nyit az előadás megkezdése előtt!

Helyszín: Tárogató Színpad (volt IBS Színpad), 1021 Budapest Tárogató út 2-4.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Telefon
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére