Mai­Kupon

Belépőjegy Grecsó Krisztián "Mellettem elférsz" című előadására a Tárogató Színpadon (volt IBS színpad), 2022. január 30-án 16:00 órakor 3.200 Ft helyett 2.000 Ft-ért! Ajándékba is adható!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Egy merengős együttlét jó szóval, anekdotákkal, sok mosollyal. Történetek a családról, múltról, jövőről. Versek dal-kabátban, és emberi hangra. És persze új prózák, "Lányos apa" ízelítők a népszerű író mesélős pódiumestjén.Az előadás körülbelül 70 perc, szünet nélkül.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. január 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Belépőjegy Grecsó Krisztián 2022. január 30-án 16:00 órakor a "Mellettem elférsz" című előadására a Tárogató Színpadon (volt IBS színpad) 3.200 Ft helyett 2.000 Ft-ért!

A  kuponokat kinyomtatva vidd magaddal, a kuponokat a jegypénztárban lehet beváltani jegyekre, ami egy órával nyit az előadás megkezdése előtt!

Helyszín: Tárogató Színpad (volt IBS Színpad), 1021 Budapest Tárogató út 2-4.

A jelenlegi kormányrendelet értelmében az előadáson a maszk használata kötelező, és védettségi igazolvány nélkül látogatható az előadás.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Cég
Borbáth András Egyéni Vállalkozó
Telefon
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére