Mai­Kupon

🚌 Belgrád, a Balkán kapuja, egynapos buszos utazás júliusban. A kirándulás 1 főnek 18.900 Ft helyett 15.500 Ft, melyből most fizetendő 1.950 Ft.

Belgrád, a Balkán kapuja, egynapos buszos utazás - Mai utazás Belföld és Külföld kupon
Eredeti ár:18 900 FtElőlegben fizetendő:1950 FtTeljes ár:15 500 Ft18% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Idei balkáni kirándulásaink közül elsőként a szerb fővárosba, Belgrádba utazunk. Különleges város, ahol a szecesszió találkozik a kora középkori stílusú bizánci templommal, az új Száva-parti városrész a „zimonyi ezredévi emlékkel”, a Zimonyi-toronnyal. Sétánk során a Balkán-szakértő idegenvezetőnk mellett helyi idegenvezető is gondoskodik a város megismeréséről, ahogy a magyar történelem helyi vonatkozásainak elmélyítéséről is. Belgrádi látogatásunk végén pedig Skadarliján, muzsikaszó mellett élhetünk át felejthetetlen gasztroélményeket.Az utazás programja:

Reggeli indulásunkat, rövidebb pihenőt és némi várakozást követen lépjük át a magyar-szerb határt. A vajdasági síkságon átutazva közelítjük meg a szerb fővárost. Közben elhaladunk Szabadka és Újvidék mellett, csak a szerémségi Tarcal-hegység magaslatai állják útját tekintetünknek. Mindeközben számtalan érdekességet megtudhatunk kiváló helyismerettel rendelkező, Vajdaságból származó idegenvezetőnktől.

Egyszer csak felbukkannak Újbelgrád magas, szocreál lakótelepei, majd irodaházai és a megérkezünk a Szávához. Itt már érezhető a nagyváros lüktetése, aminek részesei leszünk. A nyüzsgés közepette a közelünkben domborodik a Szent Száva templom hatalmas kupolája. Megpillantjuk a Parlament épületét, a Régi Királyi palotát, amit csak egy gyönyörű virágos park választ el az Új Palotától.

A sétánk során a Balkán-szakértő idegenvezetőnk mellett helyi idegenvezető is gondoskodik a város megismeréséről, ahogy a magyar történelem helyi vonatkozásainak elmélyítéséről is.

Az időnk nagy részét a Kalemegdánon töltjük, ahol valaha Szilágyi Mihály őrizte a déli határunkat. A belső várban áll a Nándorfehérvári ütközet fehér márvány emlékköve, melyen kétnyelvű felirat hirdeti a törökök feletti győzelmet. A helyszínen, a Száva torkolatnál könnyen elképzelhetjük hogyan zajlottak az események, hol álltak a török sátrak, hol húzódott meg Kapisztrán János a toborzott legényeivel, és honnan tört be Hunyadi János a várba, hogy segítséget jelentsen. Messze távolba nézve a Száva fövenyes partjánál kikötött sok hajót látjuk, felettük ívelnek a hidak, melyek összekötik a város különböző részeit. Zimonyt is, ahol áll már több, mint egy évszázada az ún. Hunyadi-torony. Ez az emlék jelezte a királyi Magyarország déli határát. Nem csak magyar, török emlék is van a közelünkben, Mehmed pasa kútja, Damad Ali pasa türbéje.

A legismertebb szobor, egyben Belgrád, illetve Szerbia jelképe is, a Győztes szobra, Ivan Mestrovic alkotása.

Ha végigsétálunk a Knez Mihajova utcán, Mihajova fejedelem lovasszobrát, akkor érezzük meg igazán a főváros hangulatát. Közel az egyetemi város, mindenütt kiülős teraszos helyek, aprólékos díszítésű épületek vesznek körül bennünket.

Pár lépésre a Köztársaság tértől található a mediterrán hangulatú Skadarlija, a bohémnegyed. Közös sétánk után fakultatív vacsoránkat is elkölthetjük egy hangulatos étteremben, ahol cigányzene és autentikus enteriőr fogad bennünket, balkáni ételspecialitással. Ízletes vacsoránkat jó hangulatban elköltve élvezzük Belgrád varázsát az utolsó percekig.

Majd a már ismert útvonalon indulunk vissza az országhatár felé, és a késő esti órákban térünk vissza budapesti kiindulási állomásainkra.

Audiós eszköz: Útjaink során audiós eszközt használunk annak érdekében, hogy idegenvezetőink szélesebb körű tájékoztatást tudjanak adni vendégeink számára, akár séta közben is. A készülékek használatával kapcsolatban idegenvezetőink mindig részletes tájékoztatást nyújtanak. A szerződés aláírásával az utazók vállalják, hogy az audiós eszközök elvesztése vagy súlyos megrongálódása esetén fizetendő 17.000 Ft/kötbér díját.

A részvételi díj tartalmazza:

 • az autóbuszos utazást megbízható, felsőkategóriás autóbusszal,
 • az idegenvezetést és csoportkísérést
 • a szervezés díját,
 • a 2%-os útlemondási biztosítás (20% önrész) díját,
 • Audiós eszközt fülhallgatóval.

Kötelezően az irodának fizetendő:

 • ügyfél regisztrációs díj: 2.000 Ft/fő

Választhatóan külön fizetendő díjak:

 • Az utazás időpontjára érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás az utazás feltétele, amelyet irodánkban is megköthet: 600 Ft/fő, amely az irodában fizetendő.
 • A belváros és a Szent Száva templom megtekintése helyi vezetővel: 5 €/fő, minimum 25 fő jelentkezése esetén – 20 fő alatt a díj arányosan emelkedik.
 • háromfogásos vacsora Skadarlijaban, Belgrád bűbájos bohémnegyedében: kb. 17-18 €/fő, minimum 15. fő jelentkezése esetén,
  • előétel: zlatibori sonka, zlatibori sajt, kaymak - szerb krémsajt, sült bab, friss ropogós kenyér
  • főétel: kézműves faszenes BBQ szósz, csevap, sertés bordaszelet, sültkrumpli, vegyes saláta
  • desszert: csokoládétorta. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2021. július 11-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az utazás időpontja 2021.  július 11., (vasárnap)

Most fizetendő 1.950 Ft, a fennmaradó 13.550 Ft-ot az utazást szervező Pannonia Program- és Utazási Iroda-nál kell fizetni.

A személyes ügyintézés határozatlan ideig szünetel, a szerződéskötés online úton történik, így kényelmesen otthonról intézheti a foglalással kapcsolatos teendőket,
Útjaink felől a info@pannoniatravel.hu e-mail címen és a +36 30 592 6107 telefonszámon is érdeklődhet hétfőtől péntekig 10:00-13:00 és 14:00-17:00 óra között.

A bejelentkezését és az adatok elküldését az info@pannoniatravel.hu e-mail címen vagy az alábbi linkre kattintva teheti meg: https://pannoniatravel.hu/

Felszállási lehetőségek induláskor Budapesten:

5:15 Batthyány tér (Batthyány tér 1-el szemközti villamospálya melletti buszöböl) - minimum 6 fő előzetes jelentkezése esetén tud a buszunk megállni

5:30 Nyugati tér (Nyugati Pályaudvar melletti parkoló)

Kérjük, hogy 15 perccel az indulási időpont előtt érkezzenek a fenti indulási helyszínekre.

Vidéki felszállási lehetőségek:

 • Kecskemét, M5 autópályáról letérve az Auchan parkolóban, 88 km,
 • Kiskunfélegyháza, M5 autópálya melletti OMV benzinkút, 116 km,
 • Szatymaz pihenőhely, M5 autópálya, MOL benzinkút, 152 km.

Érkezés: a késő esti órákban, 22.30-23:00 óra körül.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére