Mai­Kupon

Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat testösszetétel elemzéssel és nagyrutin laborvizsgálattal a MyDoctor Egészségközpontban kedvezményesen 46.900 Ft-ért! Most fizetendő 5.900 Ft!

Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat kedvezményesen - Egészség kupon
Eredeti ár:66 900 FtElőlegben fizetendő:5 900 FtTeljes ár:46 900 Ft30% kedvezmény
2023. október 2.-ig
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben Megosztás

Bizonytalanok a tüneteid? Nincsen konkrét elképzelésed honnan ered a panasz? Ilyen esetekben érdemes felkeresni a belgyógyászati szakorvosokat, amelyet most a MyDoctor Egészségközpontban teheted meg profi szakemberek segítségével. Ne várd meg még eljön a baj, tegyél egészségedért, és előzd meg a komolyabb problémákat!Sokan nem tudjuk, milyen szakorvoshoz kellene mennünk, ha éppen panaszunk van. Szúró mellkas, gyomorfájások, hányinger? Több oka is lehet, amit szükséges kivizsgálni, hogy pontosan rájöjjünk a probléma forrására. Éppen ezért, ha bizonytalanok vagyunk a tüneteink forrásában tökéletes megoldás felkeresni egy belgyógyászt. 

Mit is vizsgál a belgyógyászat?

Az orvostudománynak ez az egyik legszerteágazóbb szakterülete. Nem csak a gyógyításra fekteti a hangsúlyt, hanem annak megelőzésére is. 

Elsősorban a belgyógyászat a belső szervek kóros elváltozásaival, a belgyógyászati betegségek kezelésével, diagnosztizálásával és annak megelőzésével foglalkozik. Számos szakterülete van a belgyógyászatnak, mint például a szívbetegségekkel foglalkozó kardiológia, a hormonháztartás működésével foglalkozó endokrinológia, az emésztő rendszert vizsgáló gasztroenterológia, a vérképzőrendszer zavaraival foglalkozó hematológia, a vese betegségekkel foglalkozó nefrológia vagy a tüdőgyógyászat.

Ha az alábbi panaszok tartósan fennállnak:

  • puffadás, állandó teltségérzet,
  • mellkasi fájdalom,
  • gyomorfájás, gyomorégés,
  • reflux,
  • felső-és alsó légúti panaszok,
  • nehézlégzés,
  • bélgyulladás, bélfájdalmak,
  • hasmenés, székrekedés ,
  • lázas állapot szükséges meglátogatni egy belgyógyászt. 

Ha neked is vannak meg nem szűnő panaszaid, de nem tudod kihez is fordulj. Itt a megfelelő alkalom a MyDoctor Egészségközpontnál, hiszen profi belgyógyászati szakorvosok vizsgálnak majd meg. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2023. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: 1 fő részére szóló belgyógyászati szakorvosi konzultáció, nagyrutin laborvizsgálattal és testösszetétel elemzéssel 66.900 Ft helyett 46.900 Ft-ért, most fizetendő 5.900 Ft.

Most fizetendő: 5.900 Ft, a fennmaradó 41.000 Ft-ot a helyszínen szükséges rendezni.

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni és át kell adni!

A beváltáshoz előzetes időpont egyeztetés szükséges a +36202643707 telefonszámon.

A kupont egészségpénztári kártyával nem lehet fizetni, viszont a helyszínen tudnak majd olyan számlát kiállítani, amely elszámolható az Egészségpénztáraddal.

Időpontot módosítani vagy lemondani legkésőbb a lefoglalt időpont előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére