Mai­Kupon

Kategóriák

Bízd magad szakemberekre - legyen neked is ragyogó a mosolyod! Ultrahangos fogkőeltávolítás, szájhigiéniás tanácsadás és állapotfelmérés kedvező áron 5 990 Ft-ért a Bartók Dentálnál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Magasan kvalifikált orvosok!
Budapest egyik legkorszerűbb rendelője!Miért van szükség a szájhigiéniás kezelésekre?
Az otthoni fogápolás mellett fontos, hogy igénybe vegyük a professzionális lehetőségeket is annak érdekében, hogy megőrizzük mosolyunk szépségét, szájüregünk egészségét. A professzionális szájhigiéniás kezeléseket erre kiképzett fogorvosok végzik. A szájhigiéniás kezelés során a fogorvos teljes körűen megtisztítja fogait a lepedéktől és fogkőtől, majd egy szájhigiéniás tanácsadás részeként elmagyarázza, hogy mindennapjai során hogyan tudja lehető legjobban ápolni fogait.
A fogmosás után azonnal elkezdődik a lepedékképződés a fogainkon. S az eltávolítatlan lepedékből fogkő alakul ki, mely otthoni módszerekkel már nem eltávolítható fogainkról. A fogkő pedig nem csak esztétikailag nyújt zavaró látványt, hanem súlyos fogágy-betegség indukálója is lehet, ha nem kerül időben eltávolításra.

Milyen eljárásokkal történik a szájhigiéniás kezelés?
A tökéletes tisztaságot két lépésben az ultrahangos fogkő-eltávolítás és Air-Brush polírozás jelenti. A fogkő-eltávolítás (depurálás) során a durvább fogkövek, nagyobb szemcsék választhatóak le a fogak felszínéről. A polírozás pedig tökéletesen eltávolít minden felrakódott elszíneződést. A professzionális szájhigiéniás kezelés tehát nem egyenlő pusztán a fogkő eltávolításával. Meg kell szüntetni az egyéb, plakkretineáló tényezőket.
Az ultrahangos fogkő-eltávolítást követően a fogorvos polírozással tisztítja meg a fogfelszínt egy finom sörtéjű kefével és speciális polírozó pasztával. A nehezen hozzáférhető helyeken porfúvó polírozó kerül alkalmazásra, amely nagy nyomással apró szemcséjű porszemcséket fúj a fog felszínre, így távolítva el az apró lerakódásokat. Az így létrejött sima felületen nehezebben tapad meg a lepedék. Attól függően, mennyire szennyeződöttek fogaink és ínyünk, a kezelés 20-40 percet vehet igénybe, s a kezelés nem igényel semmilyen formájú fájdalomcsillapítást, hiszen fájdalommentes eljárásokat alkalmaz.
A szájhigiéniás kezelést évente legalább kétszer javasolt igénybe venni, hogy fogaink és a fogágy egészségessége megmaradjon.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon tartalma: Fogkőeltávolítás, polírozás, szájhigiéniás tanácsadás

A fájdalommentes eljárással megszabadulhatsz a kellemetlen leheletet okozó fogkőtől.

A teljes fogkozmetikai kezelés után, fogaid fehérebbek, szebbek és egészségesebbek lesznek.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges! A helyszínre a már kinyomtatott kuponnal kell érkezni! A kinyomtatott kupon nélkül az ajánlat nem érvényes!

1114 Budapest, Bartók Béla út 41.
Telefonszám: +36-20-62-46-146, +36-1-794-57-22
Email cím: info@bartokdental.hu

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 20:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bartók Dentál
Cég
Dental Network Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 41
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére